Animal Crossing dagboek – dag 51

"Hoi baas. Het was je misschien nog niet opgevallen, maar ik verzamel tegenwoordig roze meubels!" zei Alfonso tegen me, omringd door een roze bed, een roze stoel, een roze tafel, een roze kast, een roze nachtkastje en twee roze bankjes.

Die spullen heeft hij allemaal van mij gekregen. Eerst daagde hij me de hele tijd uit tot viswedstrijden. (Wie kan er het eerst een zeebaars vangen? Wie kan er het eerst een snoek vangen? Noem maar op.) En al die vissen stalde hij dan uit in zijn huiskamer. Totdat we een tijdje geleden ‘Wie kan er het eerst een koi karper vangen?’ speelden. Toen ik eenmaal zo’n superzeldzame koi voor hem had gevangen, was hij het vissen daarna gelijk zat. Na een korte crisis ("Wat moet ik doen Erik? Wat zal ik deze keer gaan verzamelen?") is roze meubilair nu dus zijn nieuwe obsessie.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 107
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 58
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 238
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 35
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 134

10 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 51

 1. mumu

  mwhaha, die krokodil is gek :D

  Er staan vandaag (of was dat gister?) 2 roze meubelstukken in Tom Nook’s winkeltje!
  Dat zou ik je wel willen sturen, maar ik heb nog geen wifi -,-

  En ik wil nu eindelijk wel eens die verzekering afsluiten, maar die verkoper is nu vast op weg naar Costanza…
  Pas op ! (denk ik?)

    /   Beantwoorden  / 
 2. mumu

  pthhpth ^^

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Ik heb al aardig wat roze meubelstukken in mijn catalogus om te bestellen, dat komt wel goed. Toch bedankt voor de gedachte.

  Die verzekeringverkoper heb ik ook nog nooit gezien! Al vanaf dat ik voor het eerst over hem las zit ik me erop te verheugen, maar hij komt telkens maar niet langs.

    /   Beantwoorden  / 
 4. mumu

  “wat doe jij zo laat nog op? Dit is zelfs voor jouw doen laat!”
  “”erik at 01:27″ that could be a movie title”
  Zoiets zouden je medebewoners tegen je zeggen, als dit AC zou zijn. :)
  Gister kreeg iemand (Friga geloof ik) me echt zover dat ik het spel ging afsluiten, doordat ze vertelde dat slaap de huid verjongt of jong houdt, of iets dergelijks.

  Ik wilde nog even melden dat Bob enorm leuke meubels heeft, zo leuk zelfs dat ik ervan ga watertanden… (museumbeheerder-idee)
  Misschien ga ik proberen Bob’s huis leeg te kopen zaterdag! Zou hij dat toestaan? Heb ik ruimte voor Bob’s meubels in mijn eigen huis? (nee!) Ik word wel erg hebberig van die bewoners en hun aanstekelijke verzameldriften.

  Tabby is inmiddels aan het herstellen van zijn (of haar?

    /   Beantwoorden  / 
 5. mumu

  Ik merk dat een post hier een bepaalde maximale lengte heeft.

  En ik ben mijn laatste zinnen vergeten, hummm… iets over een minder zieke Tabby en een waarzegster +_+

  En ik vraag me af hoe AC er op de revolution uit komt te zien.
  Hopelijk wordt het spel diepgaander, groter en socialer in plaats van beter uitziend alleen, maar ik heb er wel vertrouwen in.

  Heb jij Animal Forest wel eens gezien of zelfs gespeeld?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Erik

  “”wat doe jij zo laat nog op? Dit is zelfs voor jouw doen laat!”"
  Haha! Inderdaad. :) Het is echt jammer dat NoE niet de moeite heeft genomen om het spel te vertalen, het zou zoveel leuker zijn geweest.

  Ik heb dat ook de hele tijd als ik het spel laat speelt. Iedereen vertelt me hoe slecht dat voor je is… soms hebben ze best wel goede argumenten, maar ja. Juist doordat er nog dieren wakker zijn blijft het leuk om het spel laat te spelen. Ik vraag me af of er een tijdstip is dat echt *iedereen* slaapt. Ben jij daar weleens laat genoeg voor opgebleven?

  Als je Bob’s meubelen wilt hebben moet je hem nieuwe meubelstukken opsturen per post. Ik heb het zelf nog niet echt uitgetest, maar het schijnt dat voor elk door jou geschonken meubelstuk (dat hij ook echt in zijn huis neerzet) je een van zijn oude meubels terug krijgt. Hoe die rommelmarkt werkt morgen weet ik nog niet. Ik ben heel benieuwd. :)

  Animal Forest heb ik helaas nooit gespeeld. Ik heb al wel een tijdje een japanse N64, dus opzich zou het nu wel kunnen. Maar dan moet ik hem wel heel goedkoop vinden… echt spelen kan je het spel dan toch niet in het Japans. Maar het zou wel leuk zijn om de oorsprong van de serie eens te bekijken.

    /   Beantwoorden  / 
 7. mumu

  Ja, precies. Ik ben benieuwd naar de oorsprong. :)
  Waarschijnlijk zal het minder uitgebreid zijn.

  Gisteren speelde ik om half 3 (dit weekend zal ik dat record verbreken) en iedereen sliep, behalve… Apollo! (en Brewster)
  Hij was ook de eerste die ik tegenkwam toen ik AC voor het eerst opstartte, einde van de avond/’s nachts.

  Hij zat dan wel in z’n huis… rond te dwalen. :)
  Ik heb het idee dat er altijd wel een bewoner is die wel binnen is, maar (nog) niet slaapt.

  Bij het opstarten merk je dat ook, op dat tijdstip: de camera heeft niemand om te volgen en gaat dan langzaam bewegend van huis naar huis.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Erik

  Ik kan op dit moment Animal Forest nergens vinden op eBay. :( Maar ik zal het eens in de gaten houden. Animal Forest e+ lijkt me ook weleens leuk om zelf te bekijken.

  “Bij het opstarten merk je dat ook, op dat tijdstip: de camera heeft niemand om te volgen en gaat dan langzaam bewegend van huis naar huis.”

  Haha! Dat heb ik nog nooit gezien. Grappig. Ja, ze moeten wat als er niemand meer rondloopt buiten.

    /   Beantwoorden  / 
 9. kimberley

  hahaha srry moest ff okal is het een heeeele andere datum (smiley)

    /   Beantwoorden  / 
 10. G.Basioh

  LOL! ik heb dat elke dag!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.