Nintendo-attracties in Universal pretparken


“Nintendo and Universal Parks & Resorts today announced plans to bring the world of Nintendo to life at Universal theme parks – creating spectacular, dedicated experiences based on Nintendo’s wildly popular games, characters and worlds.”

Het is nog geen compleet pretpark, maar attracties gebaseerd op Nintendo-spellen zijn een goed begin. Dankzij deze deal stappen bezoekers van Universal Studios over een paar jaar misschien wel in een F-Zero achtbaan of een Luigi’s Mansion spookhuis. Er komt vast ook een of andere interactieve Zelda-belevenis en een attractie rondom het Super Mario-universum kan natuurlijk ook niet ontbreken. (Misschien een echte kartbaan?)

Het is allemaal onderdeel van Satoru Iwata’s plan om meer geld te verdienen aan Nintendo’s beroemde personages. Zie ook: de Amiibo-poppetjes, de Super Mario animatiefilm, Nintendo’s smartphone-spelletjes en de geruchten over een Game of Thrones-achtige Zelda-serie op Netflix. (Al schijnt dat laatste verhaal toch niet helemaal waar te zijn).

Helaas heeft Universal geen pretparken in Europa, dus je zult als het zover is een vakantie moeten boeken naar Amerika, Japan of Singapore.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Amiibo gaan NES- en SNES-spellen unlocken
Lees ook:Nintendo’s interactieve plastic poppetjes heten Amiibo
Lees ook:Shigeru Miyamoto over Nintendo’s themaparken
Lees ook:Extra grote Yoshi-Amiibo aangekondigd
Lees ook:Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition naar 3DS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.