Miniatuur Street Fighter IV joystick werkt echt


Altijd als Kikujiro iets heeft gevonden waarvan hij denkt dat ik het ook wil hebben, weet ik al hoe laat het is: dat is weer een volstrekt overbodige maar desondanks onweerstaanbare novelty gift uit Japan. En inderdaad, deze miniatuur Street Fighter IV joystick is te groot en onhandig om hem ooit als sleutelhanger te gebruiken, maar daar staat tegenover dat hij echt werkt. Draai de joystick bijvoorbeeld een kwart cirkel en druk op de rode knop om Ryu ‘Hadouken!’ te horen schreeuwen. En hetzelfde geldt voor al zijn andere aanvallen. De Voice Action Cell Phone Strap is verkrijgbaar in de varianten Ryu, Ken, Chun-Li en Dhalsim.


Directe Link

[games.blog forum]

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 79: Morgen druk ik op de knop!
Lees ook:Transformers die transformeren in Street Fighter II helden
Lees ook:Kijk dit: de Super Mario Bros möbiusband
Lees ook:Weekendaanbieding Bart Smit: witte PSP 149 euro
Lees ook:Herinnering: registreer je 3DS XL voor een gratis spel

9 reacties op “Miniatuur Street Fighter IV joystick werkt echt

 1. Kikujiro

  Is dit über-cool of what?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Berend Jan

  Zet jij een import sessie op Kikujiro ???

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kikujiro

   Nou… weet je wat… als ik ooit weer eens in Japan ben, zal ik aan jullie denken.

     /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

     Erik mag nog geen creditcard van z’n moeder… ;)

       /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  [quote]Erik mag nog geen creditcard van z’n moeder… ;) [/quote]
  .
  Das wel een beetje laag bij de grond…
  .
  Het is wel waar though…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kikujiro

   ‘t Moest gewoon een keer gezegd worden… de WARE reden waarom tot voor kort, PSN games zo weinig aandacht kregen van de heer Roggeveen.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Erik

  Dit soort gadgets maken me eigenlijk BLIJ dat ik geen creditcard heb. Ik weet nu al dat ik me niet zou kunnen beheersen en iedere week een paar kilo Japanse troep zou laten thuisbezorgen. Eigenlijk neemt mijn moe… eh, ik bedoel: eigenlijk neem ik mezelf alleen maar in bescherming. ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kikujiro

   *lol* Doorgaans belanden al deze gadgets bij mij thuis naar verloop van tijd in een (schoenen)doos.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.