Het Pokémon Dagboek dag 79: Morgen druk ik op de knop!


Laat ik er maar niet omheen draaien, eigenlijk heb ik vandaag amper tijd gehad om Pokémon te spelen. Dat is de echte reden dat ik nu nog maar een heel klein stukje verder ben in het avontuur. Nadat ik gisteren Cyrus had verslagen ben ik nog iets dieper in het Team Galactic hoofdkwartier doorgedrongen en kwam ik terecht in een soort laboratorium waar Uxie, Mesprit en Azelf (de drie Legendary Pokémon waar ik nu al zoveel over heb gehoord) zaten opgesloten in een eng apparaat.

Ze werden bewaakt door Commandant Saturn. Had ik die niet al een keer eerder verslagen? Hm… al die Team Galactic figuren lijken op elkaar. Hoe dan ook, hij wilde opnieuw met me vechten en hij was lachwekkend simpel om te verslaan. En zo kwamen we weer aan in het heden. De zojuist verslagen Commandant Saturn zegt dat ik maar op deze grote rode knop moet drukken om de drie Pokémon te bevrijden. Dat klinkt wel heel erg simpel. Ik vertrouw die Saturn voor geen cent. Grote kans dat ik de Pokémon juist electrocuteer als ik op die knop druk. Als ik een beter idee had zou ik dat liever eerst proberen. Probleem daarbij is alleen dat ik geen beter idee heb. Dus, als jij ook zo nieuwsgierig bent wat er zal gebeuren als ik op de grote rode knop druk, kom dan vooral morgen weer kijken!

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 65: Commandant Mars zegt teveel
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 80: Ik druk op de knop!
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 75: Dom dom dom
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 85: Gugyugubah!
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 77: Beam me up, Scotty

25 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 79: Morgen druk ik op de knop!

 1. pokemonmeester

  DRUKEN,DRUKEN,DRUKEN
  ik lees al heel lang je dagboek en idt is de eerste keer dat ik reageer
  doe zo verder

    /   Beantwoorden  / 
 2. LOOK, ik ben je oma !!!

  een spannend einde :P

    /   Beantwoorden  / 
 3. LOOK, ik ben je oma !!!

  (lang geleden dat ik heb gereageerd,komt door al dat ……….. huiswerk :P )

    /   Beantwoorden  / 
 4. kiara

  wauw spannend ik kan niet wachten tot morgen

    /   Beantwoorden  / 
 5. ik

  Omg een cliffhanger,
  Laat je inuïtie je leiden zou ik zeggen n_n

    /   Beantwoorden  / 
 6. viktor

  Nin Girl yarah stfu somigge mensen houden niet van spoilers verwijder je bericht ff voordat iedereen dat ziet

  ps: (de code is 686865 xD)

    /   Beantwoorden  / 
 7. Nintendo-Girl-Yarah

  DAT BEN II NIET IEMAND ZIT ME NAA TE APEN!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 8. erik

  Die reacties waren inderdaad niet geschreven door Nintendo-Girl-Yarah (ander IP-adres). Ik heb ze verwijderd.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Nintendo-Girl-Yarah

  Maar ik weet zelf ook niet wat er gebeurd want daar ben ik nog niet ;)

    /   Beantwoorden  / 
 10. thom

  lol klifhenger

    /   Beantwoorden  / 
 11. thom

  als ik jou was asal ik het niet doen wand dan komt ludo sanders en die zet je in een gas kamer met je brandenpaartje er bij en dan ontploft ales en dan zinkt de boot die agter het gebou staat waar jij dus in zit en dan wint team gelaxie en dan is de heleweereld nabij :O
  endan komt barbra met haar kale hooft op je af lopen en die gaar dan met je trouwen en dan word ze boos omdat je vreems gaat endan word je in de gevagenis ge gooit omdat je ludo wou vermorden endan krijg je een kind en dat kind word van je afgepakt door een geke mevrouw en dan spugt ze in je gezigt, bla bla bla
  dus genoe gredenen om het tog te doei xd
  dus ik zal zegen.
  zoek het lkkr zelf uit
  (srry betje gtst verslaaft denk ik :P )

    /   Beantwoorden  / 
 12. Caution

  Je maakt het wel spannend :P

  Ik kan niet wachten tot morgen, je bent verder dan ik xD

    /   Beantwoorden  / 
 13. Yara

  Ach het stelt niet zoveel voor wat er gebeurd na je op die knop drukt…

  Enfin ze komen vrij en iedereen blij! Ze vluchten zelfs voor je weg.. jij als hun redder! Ongelovelijk! Maar goed.. wat er na gebeurt is spannender!

    /   Beantwoorden  / 
 14. bastjaan

  ja, druk maar erik, en daarna moet je eerst tegen een andere zeldzame pokemon spelen, dat weet ik nog wanner ik nog zat te cheaten op diamond(dat ik dus nooooooit meer ga doen).

    /   Beantwoorden  / 
 15. thom

  bastjaan, stop met dat irritante gedoe, je werkt op mijn zenuwen.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Nintendo-Girl-Yarah

  WEER ZO’N NA APER!!!!!!!! ERIK GEEF EEN IP-BAN AAN HUN!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Yara

  Doe eens efkes normaal zeg! Ik heet Yara dus!
  Je bent egt een beetje $$^&*# daar in je bovenkamer hè!

  Srry voor dit bericht maar Nintendo-Girl-Yarah is een beetje achetlijk!

    /   Beantwoorden  / 
 18. rick

  als je dialgla/palkia verslaat dan kun je uxie azlef en mespit vangen
  (ik heb op microsoft wel 18 blz legen dariche pokemon geschreven!!!)

    /   Beantwoorden  / 
 19. bastjaan

  super rick, maar wat vind jij van me thom?

    /   Beantwoorden  / 
 20. Michaëla

  Thom.. thom, thom, thom. Wat een sukkel. >.< Bastiaan, let maar niet op hem hoor, hij is de enige die blijkbaar last van je heeft.
  Afijn, Erik.. ik ben benieuwd! ^^

    /   Beantwoorden  / 
 21. thom

  eey wat is er noyu weer ?
  nu zit er iemand onder mjin naam en krijg ik de schuld
  en ik kwam vamidag de site niet eens op

    /   Beantwoorden  / 
 22. rick

  hey bastjaan geen dank.
  ik weet veel over pokemon

    /   Beantwoorden  / 
 23. rick

  hey thom je zit er nu toch op???

    /   Beantwoorden  / 
 24. rick

  eeh erik in welk nivau zitten jouw pokemons???

  die van mij zijn:
  blastoise 100
  swampert 100
  zapdos 100
  mewtwo 100
  toterra 98
  manapy 90

    /   Beantwoorden  / 
 25. bastjaan

  ik ook hoor rick, ik ken alle namen van diamond maar ik ban nie zo goe it spel

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.