Herinnering: registreer je 3DS XL voor een gratis spel


Zoals beloofd deelt Nintendo in de eerste twee weken van 2013 gratis spellen uit. Iedereen die vóór 15 januari een 3DS XL heeft geregistreerd op Club Nintendo mag één van de bovenstaande spellen downloaden. Stuk voor stuk titels die in de winkel 30 of 40 euro kosten, dus dat is best een mooi aanbod. En het beste nieuws: de actie geldt ook voor iedereen die vorig jaar een XL heeft gekocht. Ook al heb je hem vlak na de release in juli geregistreerd op de website, dan nog mag je nu een gratis spel uitzoeken. Bedankt Nintendo! (Let wel: het aanbod geldt alleen voor de 3DS XL. Bezitters van een gewone 3DS komen helaas niet in aanmerking).

Heb je je 3DS XL nog niet geregistreerd? Dan is het simpel. Klik op deze link en vul de pincode in. Die vind je op het rode kaartje in de verpakking van je 3DS. Op het volgende scherm kun je je inloggen of (als je nog geen lid bent van Club Nintendo) een nieuw account aanmaken, waarna je automatisch terechtkomt op de pagina waar je een spel mag uitkiezen.

Heb je je 3DS al eerder geregistreerd? Klik dan even verder voor een korte handleiding.Ga naar Nintendo.nl. Dat ziet er zo uit. Als je nog niet automatisch bent ingelogd, klik dan op de knop INLOGGEN die ik hierboven heb omcirkeld.


Nu ga je naar Mijn account. Dit doe je door je muis eerst over de bovenste knop met Club Nintendo te bewegen (zonder te klikken) en daarna Mijn account te selecteren op de rode balk.


We zijn op zoek naar deze banner: een foto van een 3DS XL met de tekst “Spellen-actie Nintendo 3DS XL”. Soms zal hij meteen zichtbaar zijn, maar soms wordt de pagina ook geopend met een andere banner. In dat geval kun je met het pijltje aan de rechterkant door de banners bladeren tot je de juiste hebt gevonden.

Klik op de knop ONTVANG JE GRATIS SPEL!


Er verschijnt nu een lange enquette van meerdere pagina’s die je zelf maar moet invullen. Let goed op, want bij een van de vragen mag je kiezen welk gratis spel je wilt ontvangen. Na afloop kom je terecht op dit scherm, met de mededeling dat je downloadcode binnen een paar dagen wordt opgestuurd naar je email-adres. Zoals je ziet heb ik gekozen voor Professor Layton en het Masker der Wonderen, maar uiteraard mag jij ook ergens anders voor kiezen.

[g.forum]

Lees ook:Gratis sterren voor Nintendo’s sterrencatalogus
Lees ook:Laatste kans om Flipnote Studio 3D te downloaden
Lees ook:Je PlayStation Network-account wordt een SEN-account.
Lees ook:Ga akkoord met Club Nintendo’s nieuwe privacyregels of verlies je sterren
Lees ook:PlayStation Network komt langzaam terug online, update alvast je firmware

5 reacties op “Herinnering: registreer je 3DS XL voor een gratis spel

 1. Inno Vation

  Hulde Erik, het is je dus ook gelukt. Het was weer een ouderwets (Nintendo) puzzelspel. Dus nu maar afwachten, want blijkbaar heeft Nintendo tijd nodig om je registratie te controleren.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  Erik, check ff het “tip aan Erik” forum, vers v.d. pers bericht.

    /   Beantwoorden  / 
 3. JJ

  Duurde het lang tot je de mail kreeg? Ik zit ongeduldig te wachten tot ik layton kan gaan downloaden :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik kreeg mijn mailtje met downloadcode na 2 dagen, maar de wachttijd verschilt nogal per gebruiker. Hier meldden zich vorige week 2 mensen die al een week aan het wachten waren. De actie zal wel weer succesvoller zijn dan NoE had verwacht of zoiets.
   .
   Volgens Nintendo’s eigen voorwaarden heb je tot 31 januari om je code in te lossen in de eShop. Ze moeten het mailtje dus in ieder geval voor die datum versturen, maar het zou natuurlijk beter zijn als hij al eerder komt. :) Als het echt te lang duurt is dit Nintendo’s telefoonnummer voor algemene inlichtingen: 030-6097100 Misschien kunnen ze je daar meer vertellen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. JJ

    Thanx man, hopelijk dan vandaag, want dat is al dag 2, maar zou opzich niet heel erg zijn voor mezelf als ik een week moet wachten aangezien ik examenweek heb, ghehe

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.