Bedankt Nintendo

Ik had mijn sterren tot nu toe nog niet voor iets nuttigs gebruikt. Trouw ga ik iedere dag even langs bij Nintendo’s site om de dagelijkse vijf sterren te claimen, en ook ieder Nintendo-spel dat ik koop wordt geregistreerd. Maar ik had ze nog nooit ingewisseld. Meestal was ik er te laat bij als de sterrencatalogus werd geupdate, of er stond niks tussen dat me interesseerde. Of juist dingen die me zo hard interesseerden dat ik ze al eerder zelf had gekocht. Maar bij de vorige grote update was het raak. Ik was er op tijd bij om een spel te bemachtigen dat me wel tof leek, maar dat ik zelf nog niet had aangeschaft vanwege alle andere interessante releases.

Vandaag werd mijn Nintendo-pakketje bezorgd…
Je kunt zeggen over Nintendo wat je wilt, maar ik vind het toch wel heel stoer dat ze op deze manier gewoon gratis spellen weggeven. En zelfs ook complete spelcomputers, als je maar voldoende sterren hebt.

Mijn volgende doel wordt een DS Lite, hopelijk verschijnt die over een paar maanden ook in de sterrencatalogus!

Lees ook:Nog meer Animal Crossing spullen in de sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus
Lees ook:Club Nintendo sterrencatalogus krijgt nieuwe cadeautjes
Lees ook:Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus
Lees ook:Nintendo’s sterrencatalogus verdwijnt over 1 week

9 reacties op “Bedankt Nintendo

  1. Niels de Rijk

    Mr. Driller en een DS Lite. Dan moet je wel heel veel sterren hebben. :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Voor die DS Lite (er vanuit gaand dat die 10.000 sterren gaat kosten zoals de gamecube en de GBMicro) moet ik nog wel even doorsparen. ;)

    Maar het gaat inderdaad wel hard. Met alleen al het bezoeken van de site heb ik meer dan 5000 sterren verdiend. :p En als ik al mijn DS-games in Nederland gekocht zou hebben had ik nog wel een paar duizend sterren meer kunnen hebben. Nu komen ze vooral van gamecube en gameboy spelletjes.

      /   Beantwoorden  / 
  3. mensje

    ik had metroid prime 2 voor gamecube besteld was zaterdag aangekomen

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mithrandir

    Site bezoek zit bij mij op 3305 sterren, totaal 10655.

    Inderdaad een leuk initiatief. Ik had toendertijd animal crossing via de site gescoord. Zit nu dus al weer op 6155.

      /   Beantwoorden  / 
  5. max

    lol ik wist dat je dingen zoals screensavers en achetrgronden voor die steretjes kunt kopen maar een spel en zelfs een console?

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    “lol ik wist dat je dingen zoals screensavers en achetrgronden voor die steretjes kunt kopen maar een spel en zelfs een console?”

    Jaja, maar je moet er wel snel bij zijn. Ze worden er telkens maar in beperkte hoeveelheden op gezet, en meestal zijn ze binnen een paar uur allemaal weer weg. Maar als je het toevallig op tijd ziet, dan kun je hele leuke dingen bestellen af en toe. :)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Anne

    Ik heb die game ooit in de uitverkoop voor 17 euro gekocht. Snap het eigenlijk niet zo goed, je naar beneden boren voordat de tijd op is. Ach, de poppetjes zijn schattig. ^^

    Ben in het bezit van de Baten Kaitos soundtrack. 1800 sterren.

      /   Beantwoorden  / 
  8. erik

    Nee, niet zozeer voordat de tijd op is (gewoon die zuurstofcapsules blijven pakken die je af en toe tegenkomt, dan krijg je steeds meer tijd) het is vooral de kunst om niet verpletterd te worden door alles wat van bovenaf omlaag komt vallen. Ik vind het een erg grappig spelletje. Bij vlagen zenuwslopend.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Rens

    Dit is zo zonde van Nintendo om te laten maken! Veel geld en tijd ingestopt en toen al in de uitverkoop! Net als Solarium, ook al zo snel in prijs gedaalt! Maar goed, voor ons beter, toch? Of het is onderdeel van de games ‘oorlog’. Ach, wie weet, is dit over een paar jaar normaal joh.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.