Nieuwe trailer van Capcom’s Remember Me


Nieuwe trailer van Capcom’s Remember Me. Deze keer helaas zonder gehackte droomscenes, maar ook als futuristisch actiespel ziet Remember Me er veelbelovend uit. De manier waarop hoofdrolspeelster Nilin over de wolkenkrabbers klautert doet denken aan Assassin’s Creed en ik ben blij verrast dat niemand in deze toekomstvisie een pistool draagt. Zelfs de politie gebruikt wapenstokken. Ontmoetingen met vijanden lopen hier dus niet uit op voorspelbare vuurgevechten (waar ik sinds Mirror’s Edge altijd een beetje huiverig voor ben), maar op ouderwetse knokpartijen – inclusief speciale aanvallen en slow motion ontwijkingsmanoeuvres. Het ziet er spectaculair uit, al hoop ik toch dat we Nilin in de volgende trailer weer zien inbreken in iemands brein.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Zie Capcom’s Remember Me 12 minuten in actie
Lees ook:Nieuwe Mirror’s Edge gameplay trailer
Lees ook:EA toch nog niet klaar met Mirror’s Edge?
Lees ook:Kijk dit: valse herinneringen planten in Capcom’s Remember Me
Lees ook:Nieuwe trailer Mirror’s Edge Catalyst…

2 reacties op “Nieuwe trailer van Capcom’s Remember Me

  1. Kikujiro

    Het sfeertje bevalt me wel eigenlijk. Mooi dat er tegen het einde van de levensduur van de PS3 en Xbox360 nog nieuwe spel(series) worden uitgebracht.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Inderdaad opvallend. Dit is ook wel een van de langste consolegeneraties die we ooit hebben meegemaakt, dus ik stel me voor dat er hier en daar wat plannen zijn omgegooid. Misschien stonden spellen als Watch Dogs en Remember Me eerst wel gepland voor de nieuwe spelcomputers, maar worden ze nu aangepast omdat Ubisoft en Capcom in 2013 ook inkomsten nodig hebben.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.