Kijk dit: nieuwe trailer van Bit.Trip Runner 2


Tijd voor een nieuwe trailer van Runner 2. Langzaam maar zeker en stapje voor stapje ziet dit spel er steeds beter uit. Nog niet eens omdat de graphics zoveel mooier zijn geworden, maar vooral omdat er in deze trailer lekker veel nieuwe omgevingen voorbij komen. Een strandlevel, een dennenboslevel, een havenlevel en een level waarin Captain Video over de vleugels van een vliegtuig rent. De beelden zitten nog lang niet op het niveau van een Klonoa 2 of een Donkey Kong Country Returns (of iedere andere mooi uitgevoerde 2,5 platformer), maar dit is de eerste trailer van Runner 2 waarbij ik de nieuwe omgevingen interessanter vind dan het retro bonuslevel op 0:29.

En voor alle lezers die zich afvragen waar dit in hemelsnaam over gaat: Runner 2 is een vervolg op het downloadbare Wii-spelletje Bit.Trip Runner. (Inmiddels ook verkrijgbaar voor de pc (kijk op Steam) en voor de 3DS (via de Bit.Trip Saga-compilatie)). Wat dit spel zo speciaal maakt is dat alle hindernissen precies zijn getimed zodat Commander Video er op het ritme van de achtergrondmuziek doorheen springt. Hoe minder fouten je maakt, hoe voller de muziek klinkt – een simpel trucje dat iedere keer weer een gevoel van euforie opwekt.

Overigens is de volledige titel van dit vervolg Bit.Trip Presents Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien.

Kijken op Vimeo

[g.forum]

Lees ook:Bit.Trip Runner 2 nu uit voor pc en Mac + nieuwe trailer
Lees ook:Kijken: Bit.Trip RUNNER in actie
Lees ook:Bit.Trip presents: Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien
Lees ook:Bit.Trip Runner NU in het Winkelkanaal
Lees ook:Bit.Trip RUNNER naar iOS als endless runner

5 reacties op “Kijk dit: nieuwe trailer van Bit.Trip Runner 2

    1. Erik

      Wow ik wist niet dat die Quadrotors al zo klein waren! Echt indrukwekkend. Het kan inderdaad nooit lang duren voordat iemand 55 van die dingen programmeert om in het klassieke Space Invaders-patroon te vliegen. Dát filmpje krijgt dan zeker een plaatsje op games.blog!
      .
      Verder zijn de graphics inderdaad niet zo charmant als bij de eerste Bit.Trip Runner, maar het ziet er evengoed wel erg verslavend uit. Ik ga hem zeker weten weer spelen.

        /   Beantwoorden  / 
  1. simon

    wow,
    die is ook super.
    ik zou ze graag met duizende zien en als 3d beeldscherm, elk helikoptertje is een pixel. 3d beeld scherm om je heen terwijl je door de stad loopt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.