Nieuwe mini-trailer Assassin’s Creed III, echte trailer is onderweg


Hé kijk, een nieuwe trailer van Assassin’s Creed III. Het is helaas weer een animatiefilmpje zonder echte spelbeelden, maar daar kunnen we verandering in brengen. Dit is namelijk alleen nog maar een teaser voor de échte nieuwe trailer. In die “gameplay wereldpremiere” zien we Assassin’s Creed III wel voor het eerst in actie. Goed nieuws dus, alleen heeft Ubisoft besloten dat zo’n gewilde trailer eerst “unlocked” moet worden. Ja echt: de fans moeten aan de slag als ze dit reclamespotje willen zien. De exacte spelregels staan op deze site, maar het komt er op neer dat Assassin’s Creed III zo vaak mogelijk geliked en getweet moet worden op alle denkbare social media sites. Als je het mij vraagt een behoorlijk doorzichtige poging om kunstmatig aandacht te genereren, maar het zal ongetwijfeld werken. Over een paar dagen is #AC3 wereldwijd trending en kijken miljoenen mensen tegelijk naar de nieuwste trailer.

In de onderstaande teaser schiet een als indiaan uitgedoste Desmond een Amerikaanse soldaat neer, waarna hij onthult dat er ook in dit tijdperk een uitschuifbaar mes onder zijn pols zit verborgen.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Gametrailers video review van Assassin’s Creed
Lees ook:Assassin’s Creed III officieel aangekondigd met pre-rendered trailer
Lees ook:Assassin’s Creed Unity: co-op multiplayer voor 4 spelers
Lees ook:Twee nieuwe Assassin’s Creed screenshots
Lees ook:Eerste screenshots Assassin’s Creed 2

2 reacties op “Nieuwe mini-trailer Assassin’s Creed III, echte trailer is onderweg

    1. Erik

      Ja, ik vond Ubisoft’s definitie van “gameplay” ook nogal vreemd. Er zitten een paar flitsen in die trailer die misschien ook op die manier in het spel zouden kunnen voorkomen, maar veel wijzer wordt je er inderdaad niet van. Ik hoopte te zien hoe het boomklimmen precies werkte, maar daarvoor moet ik waarschijnlijk wachten tot de E3.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.