Gametrailers video review van Assassin’s Creed


Eén van de eerste "grote" reviews van Assassin's Creed komt van gametrailers. Het is een positieve review, maar toch weet ik niet wat ik nu van dit spel moet denken. Eerst wordt het de hemel in geprezen (en inderdaad ziet het er adembenemend mooi uit hoe soepel Altaïr over de daken rent), maar daarna wordt er gezegd dat de vijanden dom zijn, dat jezelf verstoppen te simpel is en dat het spel in de tweede helft ernstig in herhaling valt. Klinkt als een zeven of een acht, denk je dan, maar vervolgens geeft gametrailers het toch gewoon een 9,1 alsof Assassin's Creed een echt meesterwerk is.

Opvallend genoeg is het spel op dit moment ook al over de hele wereld te koop, dus ik ben erg benieuwd of iemand het hier al gespeeld heeft. Impressies jongens? Is Assassin's Creed zestig euro waard of is het eerder een budget-titel waar je mee moet wachten tot hij er nog maar twintig kost?

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Banjo-Kazooie 360 niet gecancelled
- Allereerste teaser/trailer Lego Batman

Lees ook:Twee nieuwe Assassin’s Creed screenshots
Lees ook:Assassin’s Creed Unity: co-op multiplayer voor 4 spelers
Lees ook:Assassin’s Creed III officieel aangekondigd met pre-rendered trailer
Lees ook:De nieuwe Assassin’s Creed gaat naar Egypte
Lees ook:Assassin’s Creed heeft Ubisoft gered van EA overname

9 reacties op “Gametrailers video review van Assassin’s Creed

  1. Hayena

    Nou, als het te koop is dan vraag ik me af waar, release in europa staat nog steeds op vrijdag, ik heb wel rumors gehoord dat je hem kan downloaden voor de Xbox, maar goed

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lottie

    Jammer datty niet voor de Wii is. Misschien moet ik toch maar een Xbox360 voor Sinterklaas gaan vragen.. :|

      /   Beantwoorden  / 
  3. tazama

    tja dat doen ze vaker hè een mooi cijfer geven voor een game die niet egt geweldig is kijk naar pes08 etc. ik ben benieuwd…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Hayena

    Kan je beter een PS3 vragen Lottie, kan je in ieder geval meer en langer mee spelen, anders staat hij 6 maanden bij MSoft voor Reperaties :P in iedergeval mijn Xbox wel in totaal

      /   Beantwoorden  / 
  5. mensje

    “tja dat doen ze vaker hè een mooi cijfer geven voor een game die niet egt geweldig is kijk naar pes08 etc. ik ben benieuwd…”

    ik heb een hekel aan voetbal maar ik vind PES08 wel een heel goed spel. Het is erg snel en ook heel vloeiend. Echt een topspel. Is echt een 9+ waard.

      /   Beantwoorden  / 
  6. kiezel

    In één woord: prachtig! Enkel spijtig van de zwakke AI, een toch wel erg vervelend iets..

      /   Beantwoorden  / 
  7. Hertz

    1UP en Eurogamer geven het ook een 7.0… :-/

      /   Beantwoorden  / 
  8. Andrew

    Dit is echt een spel waar ik al maanden op zit te wachten. Dit is echt zo’n spel die speciaal voor mij is gemaakt (denken waarschijnlijk meerdere met mij ;) ). 15 nov. ligt deze gamedisc gewoon in mijn xbox 360 lade en daarna kijk ik wel of het een miskoop is of niet :) .

      /   Beantwoorden  / 
  9. Forzapsv

    Gisteravond lag hij al bij de Free Record..
    Het ziet er fantastisch uit!
    Maar zoals alle spellen heeft ook deze zijn nadelen, gesprekken die tijdens het spel gevoerd worden duren erg lang en zijn niet te ‘skippen’, de vijanden zijn idd niet bijster intelligent en het klimmen en vechten gaat gewoon simpel…
    Het ‘memorygedoe’, je belandt in een soort modern onderzoekslaboratorium aan het begin van het spel en doordat zij je in het verleden brengen belandt je dus in de middeleeuwen, had voor mij persoonlijk niet gehoeven. Maar goed, kwestie van smaak.
    Al met al in het zijn geld zeker waard het ziet er prachtig uit en speelt soepel maar ik kan me sinds ik er een uur mee bezig ben gweest ook voorstellen dat er mensen zijn voor wie het tegenvalt.
    Speel en oordeel zelf..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.