Assassin’s Creed III officieel aangekondigd met pre-rendered trailer


Na de gelekte screenshots is er nu de eerste trailer van de vijfde Assassin’s Creed. Hij bevestigt dat Desmond inderdaad terugreist naar 1777 om de Amerikaanse Revolutie mee te maken, maar verder word je hier niet veel wijzer van. Ubisoft heeft namelijk weer eens gekozen voor een pre-rendered trailer. Een animatiefilmpje dus. Vol beelden die er prachtig uitzien, maar die niet daadwerkelijk in het spel voorkomen. Of de echte Ratohnhaké:ton (ja, zo heet hij echt) dus ook zo soepel door de bomen kan klauteren is nog maar vraag, maar het ziet er in deze trailer erg spectaculair uit.

Om al die ongerepte wildernis in beeld te brengen heeft Ubisoft een nieuwe grafische engine ontworpen: AnvilNext. De schrijver van het persbericht belooft, in vergelijking met de voorgaande Assassin’s Creed-spellen, mooiere beelden, gedetailleerdere personages en een hogere kunstmatige intelligentie. Yves Guillemot, een van de oprichters van Ubisoft, voegt daar nog aan toe: “Assassin’s Creed III features the franchise’s most expansive setting so far, along with an exciting new hero and exponentially more gameplay. Whether you’re a longtime fan of Assassin’s Creed or if you’re new to the franchise, you’re going to be blown away by the scale and marvel of Assassin’s Creed III.”

Assassin’s Creed III ligt vanaf 31 oktober in de winkel voor Xbox 360 en PlayStation 3. De andere twee versies volgen waarschijnlijk iets later.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Assassin’s Creed Unity: co-op multiplayer voor 4 spelers
Lees ook:Assassin’s Creed heeft Ubisoft gered van EA overname
Lees ook:Twee nieuwe Assassin’s Creed screenshots
Lees ook:Eerste screenshots Assassin’s Creed 2
Lees ook:Ubisoft wil spellen maken van “Nintendo-achtige kwaliteit”

Eén reactie op “Assassin’s Creed III officieel aangekondigd met pre-rendered trailer

  1. Caemgen

    Volgens IGN is het een in-engine trailer, dus gebaseerd op gepolijste beelden (gerendered met dezelfde engine als waar de game zelf op draait) in een hogere resolutie en met toegevoegde post-productie effecten (belichting, bijv.)…

    Je ziet ook wel duidelijk verschil tussen deze trailer en de vorige (E3) trailers hoor…

    Veelbelovend dus, al zou de game zelf er maar half zo goed uit zien als deze trailer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.