Resident Evil 6: nieuwe trailer en nieuwe releasedatum


Kijk aan, een nieuwe trailer van Resident Evil 6. Ik moet bekennen dat de hele soap opera een beetje langs mij heen gaat (een mysterieuze slechterik die veel wegheeft van Ada Wong, een man die beweert de zoon te zijn van Albert Wesker, etcetera), maar de zombies zien er extra eng uit en als toetje vervroegt Capcom op het einde de releasedatum met anderhalve maand. Goed nieuws voor iedereen dus.

Deel 6 klinkt als de meest ambitieuze Resident Evil tot nu toe. Het spel bestaat volgens Capcom uit drie afzonderlijke avonturen (in lengte vergelijkbaar met RE5) waarin alle aspecten van Resident Evil aan bod komen. Chris Redfield schiet erop los in een actiespel dat vergelijkbaar is met RE4 en RE5, Leon Kennedy komt terecht in een ouderwets horrorspel met weinig munitie en veel schrikmomenten, en het avontuur van nieuwkomer Jake Muller (de zoon van Wesker) heeft volgens de eerste previews meer weg van Uncharted dan Resident Evil. Denk: wilde achtervolgingen, acrobatische stunts en spectaculaire setpieces. Alle avonturen zijn vanaf het begin beschikbaar, maar om het volledige verhaal mee te krijgen moet je ze uiteraard alledrie spelen.

En sorry Nintendofans, Capcom heeft momenteel geen plannen voor een Wii U-versie.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Resident Evil: Umbrella Chronicles: Wesker trailer
Lees ook:Niet missen: Resident Evil 5 extended trailer
Lees ook:Umbrella Chronicles 1.000.000 keer verkocht
Lees ook:Videobeelden Resident Evil Gameboy Color
Lees ook:Capcom port rustig verder: Resident Evil 0

3 reacties op “Resident Evil 6: nieuwe trailer en nieuwe releasedatum

  1. Wormpaul

    Ik vond de trailer niet heel indrukwekkend (rommelig was het juiste woord) maar als groot fan van de RE serie (deel 4 op de Wii was geniaal, en RE5 op de Ps3 zowel in co-op (toffe ervaring) als SEP (minder spannend, meer hersenloos knallen) uitgespeeld zie ik wel uit naar de nieuwe RE.
    .
    Zal de preview even lezen maar weet jij al wat er bekend is over eventuele offline co-op??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Je zal het inmiddels zelf ook wel gelezen hebben, maar het feit dat alle hoofdrolspelers een partner hebben lijkt mij een goed teken. Een officiële bevestiging ben ik nog niet tegengekomen, maar als die hulpjes toch aanwezig zijn is het vast wel mogelijk om ze te besturen.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Wormpaul

    Yes, dan hoop ik alleen dat ze wat slimmer zijn dan sheva in deel 5 want dat was soms echt om te janken :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.