Resident Evil: Umbrella Chronicles: Wesker trailer


Ik zal je iets vertellen wat je misschien nog niet van me wist: ik heb nog nooit één van de Resident Evil spellen vóór RE4 uitgespeeld. Ooit ben ik begonnen aan Resident Evil 1, maar al snel gestopt omdat het bijna onspeelbaar slecht in elkaar zat. Ik heb dan ook geen idee wie die "Wesker" is waar deze trailer over spreekt. Volgens gametrailers gaat het hier om een unieke kans om "Wesker's story" vanuit zijn eigen perspectief mee te mogen maken. Dus… ik zal ze maar geloven denk ik? Ik kan alleen maar zeggen dat Wesker er gemeen uitziet, ik durf niet in te schatten of hij aan de goede of de slechte kant staat.

Anyway: dit is dus een gloednieuwe Resident Evil: Umbrella Chronicles trailer!

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Okami Wii wordt gemaakt door Ready At Dawn
- Super Mario Galaxy bijna uit, nieuwe filmpjes uit Japan

Lees ook:Resident Evil 6: nieuwe trailer en nieuwe releasedatum
Lees ook:Videobeelden Resident Evil Gameboy Color
Lees ook:Al gezien? Resident Evil 5 trailer
Lees ook:Resident Evil: Umbrella Chronicles een on-rails shooter
Lees ook:Capcom port rustig verder: Resident Evil 0

6 reacties op “Resident Evil: Umbrella Chronicles: Wesker trailer

  1. Yannick

    Als ik het vertel spoil ik het voor je :P

    Maar wat is er dan zo slecht aan RE1? Ik heb het meerdere malen uitgespeeld en nooit ergens last van gehad oO;

    Behalve Crimson Heads. *beeft*
    wat haat ik die dingen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Meerdere malen uitges… allemachtig :p Je moet er maar zin in hebben. Ik vond het echt een vreselijk spel. De slechtste controls die ik ooit heb meegemaakt, altijd te weinig ruimte in je inventory en constant heen en weer moeten lopen tussen die rottige kisten waar je dan maar je voorwerpen op moet slaan. Vreselijk, vreselijk! Geef mij Resident Evil 4 maar.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Yannick

    ahja dat maakte het nou zo spannend. :P
    Ik geef toe, het had z’n minpunten, maar zo slecht was het nou ook niet.

    Die controls horen bij Survival Horrors. Zoals Silent Hill, en Project Zero. RE4′s besturing was dan wel fijn, maar het werd gelijk een stuk meer actie in plaats van horror.

      /   Beantwoorden  / 
  4. GFDGF

    [url=http://www.cnxingbao.com/index1.htm]网印机[/url][url=http://www.cnxingbao.com/index1.htm]UV光固机[/url][url=http://www.cnxingbao.com/index1.htm]光固机[/url][url=http://www.cnxingbao.com]全自动丝网印刷机[/url][url=http://www.cnxingbao.com]丝网印刷机[/url][url=http://www.cnxingbao.com]丝印机[/url][url=http://www.hu-song.cn]柔印机[/url][url=http://www.hu-song.cn]柔版印刷机[/url][url=http://www.hu-song.cn/about.htm]检标机[/url][url=http://www.hu-song.cn/about.htm]贴合机[/url][URL=http://www.hu-song.cn/eabout.htm]flexo printing machine[/URL][URL=http://www.hu-song.cn/eabout.htm]label printing machine[/URL][URL=http://www.hu-song.cn/eabout.htm]label(logo)flexo printing machine[/URL][URL=http://www.hu-song.cn/eabout.htm]adhesive label die-cutting machine[/URL][URL=http://www.hu-song.cn/eKultur.htm]die-cutting machine[/URL][URL=http://www.hu-song.cn/eKultur.htm]auto slitting machine[/URL][URL=http://www.hu-song.cn/eKultur.htm]printing machinery[/URL][URL=http://www.cnxinda.cn]吹膜机[/URL][URL=http://www.cnxinda.cn]制袋机[/URL][URL=http://www.cnxinda.cn]无纺布制袋机[/URL][URL=http://www.zheng-rui.cn]复膜胶[/URL][URL=http://www.zheng-rui.cn]封口胶[/URL][URL=http://www.zheng-rui.cn]压光涂料[/URL]

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wendy

    hey apies, de controls waren niet anders in RE4, het was de camera. Zeggen dat RE1 ‘tank controls’ heeft betekend dus…dat je het fout hebt :P

    Ik kijk er naar uit om eindelijk eens echt met Wesker te vechten tegen bosses, sinds die bitch fight in CVX kan ik echt niet wachten xD (Wesker VS Lisa…:D)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.