Niet missen: Resident Evil 5 extended trailer


Resident Evil 5 gaat verder op de door Resident Evil 4 ingeslagen weg. Gelukkig maar. Ik zie niet in hoe Capcom na zo'n spectaculaire aflevering nog terug had kunnen kunnen gaan naar Resident Evil "oude stijl" zonder belachelijk gedateerd over te komen.

En dus mag Chris Redfield in dit spel rondrennen met de camera vlak achter zijn schouder, net als Leon S. Kennedy in het vorige spel. De setting in een Afrikaans dorpje ziet er nu ook al behoorlijk eng uit. Waarom is Capcom nooit eerder op dat idee gekomen? Bakermat van de voodoo-religie en de plaats waar de legendes over zombies in de eerste plaats zijn ontstaan. Achteraf is het bijna verbazingwekkend dat Resident Evil zich nog niet eerder in deze regio heeft afgespeeld.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Microsoft voorspelt: gestripte versie PS3 voor $399
- White Knight Story trailer

Lees ook:Umbrella Chronicles 1.000.000 keer verkocht
Lees ook:Al gezien? Resident Evil 5 trailer
Lees ook:Videobeelden Resident Evil Gameboy Color
Lees ook:Resident Evil 5 online co-op demonstratie
Lees ook:Nieuwe trailer voor Resident Evil 5

4 reacties op “Niet missen: Resident Evil 5 extended trailer

  1. otherotter

    zo zo,.. ok dit is wel echt next gen!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Altasia

    Gelukkig komt deze game pas in ’09 tegen die tijd zijn de “nextgen” PS3 en 360 er wel uit wie de winnaar is en dan zijn ze tevens ook betaalbaar geworden.

    Tot die tijd speel ik nog alleen games op de Wii en daar lijken de eerste paar maanden nog genoeg games voor uit te komen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    Wow… ziet er goed uit! Zeg Erik, heb jij RE4 Wii edition al uitgespeeld? Ik zit nog te twijfelen over de aanschaf. Op zich lijkt het me wel leuk de game nog een keer te spelen, maar ik heb eigenlijk ook niet zoveel zin om er weer een uurtje of 20 aan te besteden.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Nee, nog niet uitgespeeld maar ik vermaak me er nog steeds wel mee. Of jij er zin in hebt kan ik niet voor jou beoordelen. :p Het is precies hetzelfde spel, alleen gaat het richten nu veel beter.

    En er is natuurlijk het nieuwe Seperate Ways gedeelte (als je de PS2 versie nog niet gespeeld had) dat het misschien de moeite waard maakt… maar die heb ik nog niet unlockt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.