Kijk dit: alle verschillende versies van Assassin’s Creed: Revelations


Wikipedia’s overzichtsschema van alle special editions, collector’s editions en ultimate bundles die Ubisoft uitbrengt van Assassin’s Creed: Revelations. (Via Rock Paper Shotgun). Je kunt erop klikken om hem in het groot te bekijken, maar waar het op neerkomt is dat er volgende maand 7 verschillende versies van Assassin’s Creed in de winkel liggen. Zeven ja. Zeven verschillende versies van hetzelfde spel. Uiteraard allemaal voorzien van andere cadeautjes in de oversized box. Wil je de soundtrack op CD, of een boek met concept art? Of een action figure van hoofdrolspeler Ezio? Of een schaalmodel van Leonardo da Vinci’s vliegmachine? Of een extra speelbaar personage? Of toch liever een exclusieve singleplayer missie? Het ultieme pakket met alle extra’s bestaat niet, dus je moet kiezen. Een computerspel kopen was nog nooit zo ingewikkeld.

Mijn advies is om altijd voor de goedkoopste versie te kiezen. Je denkt nu misschien dat je niet kunt leven zonder die “in-depth encyclopedia” (exclusief bij de Animus Edition), maar in mijn ervaring belanden zulke boekjes een paar jaar later meestal bij het oud papier. Meer dan het spel heb je eigenlijk niet nodig.

En nu we het daar toch over hebben, hier is de meest recente trailer van Assassin’s Creed: Revelations. Hoe krijgt Ubisoft het toch voor elkaar om ieder jaar een nieuwe aflevering van deze serie te produceren?


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Assassin’s Creed Unity: co-op multiplayer voor 4 spelers
Lees ook:Assassin’s Creed III officieel aangekondigd met pre-rendered trailer
Lees ook:Twee nieuwe Assassin’s Creed screenshots
Lees ook:Assassin’s Creed heeft Ubisoft gered van EA overname
Lees ook:Gametrailers video review van Assassin’s Creed

2 reacties op “Kijk dit: alle verschillende versies van Assassin’s Creed: Revelations

  1. Berend Jan

    Ook mijn tip gewoon voor het spel gaan en wachten tot de extra’s als DLC worden aangeboden en ze dan kopen mochten ze echt onmisbaar zijn…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Beter nog… wachten op de GOTY (Game of the Year)-editie die na, pak ‘m beet na 6 maanden tot een jaar, voor een fractie van de oorspronkelijke kostprijs zal worden uitgebracht en waarbij je alle DLC er praktisch gratis en voor niets bij krijgt.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.