Bionic Commando op de Wii is mogelijk “als de fans het willen”


Bekijk hieronder een video waarin precies wordt uitgelegd hoe het slingeren in Bionic Commando te werk gaat. Er zijn geen speciale "swing points" om de bionische arm aan te bevestigen (zoals in SpiderMan) en Nathan kan zich ook niet vastklikken aan een onzichtbaar plafond (zoals in Spiderman 2). In Bionic Commando zullen spelers precies moeten aanwijzen waar ze zich aan vast willen haken. Ieder stevig oppervlak voldoet.

Het vooruitzicht van zoveel vrijheid zorgt uiteraard voor duizenden Nintendo-fans die roepen hoe geweldig dat systeem zou werken op de Wii. Zo ook de interviewer van Videogamer.com. En verrassend genoeg stond de producer van Bionic Commando niet eens afwijzend tegenover het idee.

VideoGamer.com: Could the game ever come to the Wii? I'm thinking it might be pretty cool to swing Spencer around with the Wii Remote.

BJ: It will largely depend on what the fans want for the future of Bionic Commando. If the interest is there, of course we want as many people as possible to appreciate this great franchise.

Een belangrijke reden dat alle videos van de nieuwe Bionic Commando er zo tof uitzien is omdat de physics goed zijn uitgewerkt. De grote vraag is dan of de Wii al die berekeningen wel aankan. In deze video zegt iemand van Capcom zelfs ronduit dat ze met dit vervolg hebben gewacht tot de huidige generatie omdat computers nu pas krachtig genoeg zijn om het idee goed uit te werken.

Ik weet kortom niet of een Wii-versie wel zo simpel is als alleen de graphics terugschroeven. Het richten zou inderdaad veel makkelijker zijn, maar overtuigend slingeren? Ik weet het niet. Als jij het wel een goed idee vindt: hier is de thread op de officiële Capcom-forums waar mensen naar aanleiding van dit interview proberen Capcom over te halen.

Bron: Videogamer

Zie ook:
- Bionic Commando "Smash and Throw" trailer
- Bionic Commando ontwikkelaar: werken op de PS3 is net zo duur en moeilijk als je zelf wilt

Lees ook:Bionic Commando gameplay filmpjes
Lees ook:Rad Spencer is terug! Bionic Commando Rearmed!
Lees ook:Twee Bionic Commando bossfights op video
Lees ook:Bionic Commando komt naar PS3 en Xbox 360
Lees ook:Bionic Commando ReArmed! Bionic Commando ReArmed!

6 reacties op “Bionic Commando op de Wii is mogelijk “als de fans het willen”

  1. Wilfried

    uitbrengen !!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Badaboerm

    Nee laat maar, de grafichs moeten worden terug geschroeft en na 20 minuten zwaaien met je Wiimote heb je het echt gehad. Als ik lichaamsoefeningen wil doen ga ik wel echt sporten, Dat is tenminste echter. Ik heb dat gedoe met de Wii nadat ik dat ding 4 weken had echt gehad. Dat Wiimote gedoe vind ik echt voor te gamen ruk, niet accuraat, en dat gezwaai met dat ding is leuk bij bepaalde games, hier is het zo met de haren erbij gesleept. Doe mij maar een “gewone” controller, dat werkt het beste.

      /   Beantwoorden  / 
  3. The Dude

    “Ah, poor corpse…” – dat is idd wat we nodig hebben op de Wii!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ricardo

    Hohoho, wie zegt dat nou weer over!!! Dat de Wii (blablabla) de graphics. Nou, neem voor mij aan: De Wii kan het makkelijk hebben hoor!!! Er zit een ATI in! Dus, ze nemen alle kosten aan deze spel dat net echt lijk in HD bijv. Dus, luitjes. Wees toch eens wijs!!!! Dat de Wii iedere console overtreft!!!!

    Greets: Ninboy.

      /   Beantwoorden  / 
  5. MNC

    De Wii kan prima wat aan, mits het goed wordt geregeld. Meeste games met shit graphics komt door de luiheid van de devs en shaders.

    Ziet er stoer uit, kom maar op!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.