Bionic Commando ontwikkelaar: werken op de PS3 is net zo duur en moeilijk als je zelf wilt


Nieuws voor mij: het nieuwe Bionic Commando spel wordt niet ontwikkeld door Capcom zelf, maar door de Europese ontwikkelaar GRIN (al houdt Capcom wel heel nadrukkelijk een oogje in het zeil). De Xbox 360 versie wordt gemaakt in Stockholm, terwijl het Playstation 3-team in Barcelona bezig is. Lees er vandaag alles over in een interview op Next-Gen, waarin GRIN onder andere het volgende zegt over de PS3-versie:

"De écht coole dingen op de PS3 kun je pas doen als je de SPU's van de Cell [Synergistic Processing Units] allemaal apart gaat benutten. Maar dat is niet verplicht om een spel op de PS3 te laten draaien. Je begint de SPU's pas nodig te hebben wanneer je echt de tijd neemt om je game zo mooi mogelijk te maken, iets wat wij zeker van plan zijn.

Dus ontwikkelen voor de PS3 is eigenlijk net zo moeilijk en duur als je zelf wilt. Als je echt het onderste uit de kan wilt halen, dan zul je daar wel voor moeten kunnen betalen."



Bron: Next-Gen

Zie ook:
- Bionic Commando gameplay filmpjes
- Bionic Commando trailer, weer een hit voor Capcom

Lees ook:Bionic Commando: Powered Up!
Lees ook:Bionic Commando “Smash and Throw” trailer
Lees ook:Bionic Commando ReArmed bossfight + multiplayer videos
Lees ook:Rad Spencer is terug! Bionic Commando Rearmed!
Lees ook:Bionic Commando op de Wii is mogelijk “als de fans het willen”

20 reacties op “Bionic Commando ontwikkelaar: werken op de PS3 is net zo duur en moeilijk als je zelf wilt

  1. J.C

    Tjah klinkt simpel hoor, maar waarom zijn er dan nog zo weinig games die echt mooi zijn op de ps3. Ik bedoel ik kan tot nu toe nog steeds geen game opnoemen die er echt fantastisch uitziet. Misschien Assassins Creed, en uhm ….. ???

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patrick

    hallo???

    Uncharted?!

      /   Beantwoorden  / 
  3. J.C

    Tjah ieder zijn eigen smaak,, Ik vind dat ze veel games beter en mooier hadden kunnen maken, maar ze zijn waarschijnlijk nog niet ver genoeg om zo veel mogelijk uit de ps3 te halen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. J.C

    ik vind uncharted vet lelijk geef mij maar
    halo 3 of crackdown die zijn tog veel mooier dan uncharted

      /   Beantwoorden  / 
  5. J.C

    W.T.F, je hebt dezelfde naam als mij :S,

      /   Beantwoorden  / 
  6. J.C

    :P leuk man zelfde naam je probeert me natuurlijk zwart te maken,. maar je hebt gelijk halo 3 en crackdown zijn waarschijnlijk beter dan uncharted jah :)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Patrick

    Als je die 2 beter vindt dan Uncharted dan vind ik het best, maar mooier zijn ze zeker niet! Anders moet je zeker naar Hans Anders….

      /   Beantwoorden  / 
  8. J.C

    Jah joh, je schrijft onder je eigen naam en mijn naam, jij moet naar Hans Anders, ik heb niet gezegd dat ze mooier zijn als uncharted, ik zei dat ze beter zijn. lol en neem is een andere vergelijking dan, inplaats van uncharted. lol oogsterkte -4 :P voor jouw m8, en stop onder mijn naam te schrijven.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Patrick

    Haha, die andere gast ben ik niet hoor. Kijk maar naar de ip-nummers.

    En ik zei ook: “Als”… Maar waarom moet ik een andere vergelijking nemen dan?

      /   Beantwoorden  / 
  10. J.C

    ohw sorry :P

    Tjah ik weet niet ik vind gewoon dat ze tot nu toe nog weinig games hebben die er grafisch sterk uitzien op de ps3. Ze kunnen het wel maar houden zich in. Dan vraag ik me af: vanwege Geldgebrek of tijdgebrek, ze kunnen beter zeg maar :) dan moeten ze dat toch ook doen dan :S

      /   Beantwoorden  / 
  11. ELiTE

    ja ik vind de aanbod van ps3 games niet echt waarvan je zegt, damn ik moet die en die hebben, als je begrijpt wat ik bedoel.

      /   Beantwoorden  / 
  12. kris

    30% word er maar gebruikt in unchated x box gammes kan men heus ni veel meer verbeteren .

      /   Beantwoorden  / 
  13. kris

    uncharted

      /   Beantwoorden  / 
  14. kris

    ring of deat : nieuwe x doos = erkoppen die doos . en gammes op ps3 die kommen heus wel, ga op jullie doosjes spellen . ik amuzeer me te pleter op ps3 + blu ray fims .

      /   Beantwoorden  / 
  15. Patrick

    Uncharted, Ratched&Clank, Heavenly Sword en UTIII zijn toch best pareltjes. Om maar niet te spreken over Gran Turismo Prologue. Ik ben het met je eens dat het nog beter kan, maar de PS3 is nog jong en moet veel leren…

      /   Beantwoorden  / 
  16. PTK

    volledig eens met de laatste post van patrick.

      /   Beantwoorden  / 
  17. J.C

    nou eigenlijk vind ik de ps3 een uitgemolken consoler het is gewoon fake met ze neppe games

      /   Beantwoorden  / 
  18. Afello

    Hihihi, zo grappig dat er nog steeds kindertjes zijn die ruzie gaan maken over welke nu “de beste” console is… en ook écht geagiteerd raken en rood voor de al reeds verblinde oogjes worden… hihihi, papa moet lachen.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Wesley

    J.C playstation uilmelkerij?? Rot toch op man!! Dat kan je beter zeggen over de nintendo!! En jij zeg neppe games op ps3. Nou ik heb xbox 360 van af het begin en xbox 360 had ook neppe games hoor 1 jaar lang. En ps3 begin nu pas beetje op stoom te komen. Dus ps3 komt er wel!!! laterzzzzzzzz

      /   Beantwoorden  / 
  20. J.C

    Ja man ik ben geen 360 fanboy iemand zit lullig te doen op mijn naam :( , ik wordt genaaid op deze site, ik heb zelf een ps3 en een 360, ben fan van beide. Ik zeg alleen dat er een groot verschil zit tussen beide consoles, voor beide voordelen en nadelen, maar ps3 is toch kwa technologie beter.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.