Hm… de eerste Looney Tunes: Acme Arsenal screenshots


Deze keer gaat de nog onbekende ontwikkelaar Red Tribe zich er aan wagen: een écht goed spel maken met de Looney Tunes in de hoofdrol. Gedoemd te mislukken? Dat weet ik niet, maar de game maakt op mij al meteen een slechte eerste indruk omdat er niet voor cel-shading is gekozen. Vergelijk alleen maar in de banner hierboven hoe Bugs Bunny er in het spel uitziet en hoe hij er eigenlijk uit hoort te zien.

Looney Tunes: Acme Arsenal verschijnt voor zowel de Xbox360 als de PS2 als de Wii, maar deze screenshots komen uit de Xbox360 versie. Ik moet eerlijk toegeven dat Daffy Duck er redelijk geslaagd uitziet, maar met al dat zwart is hij dan ook al bijna van zichzelf cel-shaded. Alle andere bekende personages zien er heel vreemd uit. Gewoon verkeerd eigenlijk. Het is altijd zo zonde als ontwikkelaars zulke dingen niet zelf inzien.


Volgens Red Tribe wordt dit een “innovative fast-past action platform game” waarin je moet vechten, puzzelen en racen.


Ik wil het heel graag leuk vinden (ik ben gek op de Looney Tunes!), maar ik weet het gewoon niet. Red Tribe’s omschrijving van zichzelf klinkt opzich veelbelovend: “The Tribe doesn’t compete on price, it doesn’t work on short timeframes, and it focuses exclusively on high-end, AAA quality console and PC development.” Maar toch kan ik het angstige voorgevoel niet afschudden dat dit gewoon de zoveelste middelmatige platformer gaat worden.


Aan de andere kant is dat genre behoorlijk ondervertegenwoordigd op de Xbox360, dus misschien dat zelfs een middelmatige platformer daar wel welkom is.


Als we hier even inzoomen zien we trouwens wat Daffy toch de hele tijd in zijn hand heeft. Het is een taart! Zo’n typische goudbruine Looney Tunes taart met gaatjes in de bovenkant geprikt. Mmm, taart! Het is goed om te zien dat Red Tribe zich in ieder geval fatosenlijk in de tekenfilms heeft verdiept.

Bron: Red Tribe

Zie ook:
- Maak kennis met Mass Effect’s grootste slechterik
- Cooking Mama Wii trailer

Lees ook:Metroid Prime 3: Corruption op 20 augustus
Lees ook:De ultieme Super Mario Kart bruiloftstaart
Lees ook:Kijk dit: een Donkey Kong bananentaart met bakinstructies
Lees ook:Japanse Wario: Master of Disguise commercial
Lees ook:The Legend of Zelda: Skyward Sword in taartvorm

10 reacties op “Hm… de eerste Looney Tunes: Acme Arsenal screenshots

  1. otherotter

    hmm.. we zullen zien,.. maar je hebt idd gelijk,.. er zijn erg veel middelmatige games,.. ben nu voor DVTG mijn scriptie aan het opzetten,.. onderwerp word iets als Aktie tomaat in de game industrie. dit was een erg actieve en ludieke actie van een groep studente die uiteindelijk voor een revolutie hebben gezorgt. ik ben nog aan het bedenken hoe ik het vorm ga geven. wel iets minder geweldadig namelijk en juist GEEN vandalisme. lang leve de geëngageerd GAMES!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. youguyssuck

    uum..dit zijn de 1e screenshots voor de Wii..ik weet niet welke bron jullie hebbe maar dit heeft de ontwikkelaar zelf gezegt..jullie onderschatte de wii gewoon teveel met graphics..dit is dus egt Wii screenshots..gebruik een keer betere bronnen zou ik zegge..

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    En wat is jouw bron dan wel niet?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Coen nijenhuis

    Lijkt mij wel redelijk

      /   Beantwoorden  / 
  5. Sjuul

    De ontwikkelaar, Eric. Persberichten for the win zeg maar.

    Toch geloof ik er geen snars van. De beelden zijn veel te gemaakt, te geposeerd om echt te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Wisse

    Vinden jullie die voeten van Daffy en Bugs Bunny er ook zo raar uitzien?

      /   Beantwoorden  / 
  7. denise

    woohoo wat is er met de blog gebeurt het archief staat onder recente reacties en er is alleen maar een game king die wat loop te etteren…brr !

      /   Beantwoorden  / 
  8. Linkster

    ik had bugs bunny lost in time voor de pc! die was ge-wel-dig! zo;n grappige scenes!
    zoals bijvoorbeeld yosemite sam: heheh ik heb een schatkaart! Bugs: die jat hem.
    yosemite sam: kom hier ellendig stuk konijnen beest! (je moet je die scene zo voorstellen, dan is ie het grappigst)

      /   Beantwoorden  / 
  9. The Dude

    Space Race op de Dreamcast zag er ook veel beter uit dan dit. Je hebt gelijk Erik, cell-shaded is de enige manier om dit goed te doen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. erik

    “woohoo wat is er met de blog gebeurt het archief staat onder recente reacties en er is alleen maar een game king die wat loop te etteren…brr !”

    De layout gaat inderdaad wat aangepast worden. Al is dit volgens mij nog niet de definitieve versie. :)

    Game King is irritant! Ik ben net een kwartier bezig geweest zijn reacties weg te halen en nog is het einde niet in zicht. Laten we er dan maar gewoon massaal overheen posten totdat ze niet meer te zien zijn.

    “Space Race op de Dreamcast zag er ook veel beter uit dan dit. Je hebt gelijk Erik, cell-shaded is de enige manier om dit goed te doen.”

    En toch zijn er maar heel weinig op tekenfilms gebaseerde games die dat echt gebruiken. De simpsons, spongebob… allemaal zien ze er heel onnatuurlijk uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.