The Legend of Zelda: Skyward Sword in taartvorm


Tijd voor een gamegerelateerde taart. De vorige die ik besprak werd geleverd met bakinstructies zodat iedereen hem thuis kon namaken, maar dat zie ik hier niet zo snel gebeuren. Deze Skyward Sword-taart is te groot, te ambitieus en bevat te veel bewegende onderdelen (!) voor eenvoudige hobbykoks. Will Turnbow en zijn vrouw maakten deze taart voor het verjaarsdagsfeest van hun aan Zelda verslingerde dochter. Er zijn te veel leuke details om ze allemaal op te noemen, maar let in ieder geval op Beedle’s vliegende winkel boven Skyloft, en op de Deku Scrub die op de onderste verdieping zijn hoofd boven het gras uitsteekt, even om zich heen kijkt, en zich dan weer snel verstopt. Net als in het spel!

Niet alle onderdelen zijn eetbaar (er zitten blokken piepschuim in voor de stevigheid en de meeste poppetjes zijn gemaakt van boetseerklei), maar dat maakt niet uit: de taart ziet er zo onwaarschijnlijk mooi uit dat ik hem toch nooit zou durven aansnijden.

Volgens de beschrijving op YouTube heeft Will’s dochter inmiddels aangegeven dat ze Twilight Princess eigenlijk leuker vindt dan Skyward Sword, dus je weet wat we volgend jaar rond deze tijd kunnen verwachten.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:De mooiste verjaardagstaart ooit
Lees ook:De ultieme Super Mario Kart bruiloftstaart
Lees ook:Waarom zijn deze Skyward Sword-screenshots zo donker en flets?
Lees ook:Zelda: Skyward Sword is Wii Sports Resort in een avonturenspeljasje
Lees ook:Kijk dit: de nieuwe Zelda speelt zich af tussen de wolken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.