Kijk dit: een Donkey Kong bananentaart met bakinstructies


Dus deze dame bakt iedere week een gamegerelateerde taart op YouTube. Die ga ik niet allemaal posten, maar deze Donkey Kong bananencake is wel erg goed gelukt. Zo goed dat de kokkin het zelf bijna niet kan geloven (op het einde van het filmpje: “It looks way better than I thought it would!”) Het mooie is dat de taart er professioneel uitziet en toch verrassend eenvoudig is om zelf te maken. Het is feitelijk gewoon een ronde cake met Kitkats tegen de zijkant geplakt. Ook de bananen zijn kant en klare snoepjes. Het enige lastige onderdeel is de van marsepein geboetseerde Donkey Kong… en laat dat nou precies het enige onderdeel zijn dat niet in het filmpje wordt uitgelegd. Nogal een “epic fail” voor een kookprogramma, maar met 46.000 hits op YouTube vinden haar fans het blijkbaar niet erg. Enfin, zo moeilijk kan het niet zijn om iets te boetseren dat op Donkey Kong lijkt. Misschien wordt de jouwe niet zo mooi als op deze foto, maar zijn gezicht is erg eenvoudig. Zet dat op een bruine homp, hang er een rode stropdas omheen en iedere gamer herkent DK gegarandeerd.

Ik hoop trouwens dat de taart niet te zout smaakte; die “pinch of salt” in het filmpje zag er wel erg ruim uit.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Maak kennis met Super Kong, de Super Guide-aap
Lees ook:Ontwerpschetsen voor Donkey Kong Country
Lees ook:Zie Donkey Kong 3DS spelen in Tropical Freeze
Lees ook:Nieuwe beelden Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Lees ook:Donkey Kong Country Returns in 3D naar de 3DS

0 reacties op “Kijk dit: een Donkey Kong bananentaart met bakinstructies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.