Lost Planet – gametrailers video review


Opvallend kritische recensie van Capcom’s nieuwste (voorlopig exclusieve) Xbox360 shooter Lost Planet. Vreemd genoeg maken alle punten die gametrailers aanstipt als minpuntjes het spel voor mij persoonlijk een stuk aantrekkelijker. Speelt als een ouderwetse actiegame alleen nu in 3D? Wordt naar het einde toe verschrikkelijk moeilijk? Veel rechtlijniger dan verwacht, in de meeste gevallen maar één mogelijke route? Mmm Lost Planet, zo had ik je nog nooit bekeken!

Het kwam op mij altijd over als de zoveelste semi-realistische tactical shooter (toegegeven, ik heb de ontwikkelingen ook maar met een half oog gevolgd omdat het me zoals gezegd niet echt een interessante game leek), maar na het bekijken van deze recensie lijkt Lost Planet meer op een arcade-game met Next Gen graphics. En dat zou wat mij betreft juist erg de moeite waard kunnen zijn.

Een leuke verrassing dus, al lijkt de Thermal Energy meter me dan juist weer een vreselijke toevoeging. Je kan het natuurlijk ook beschouwen als een timer en dan klinkt het meteen al wat minder naargeestig, maar toch kan ik het idee maar niet afschudden dat dit gewoon je energiebalk is die continu uit zichzelf leeg blijft lopen, zelfs als je perfect speelt. Dat is gewoon niet cool Capcom.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Dead Rising het begin van een nieuwe franchise
- Microsoft haalt uit: PS3 – a disaster | Nintendo – good job!
- Sony en Microsoft halen doelstellingen 2006

Lees ook:Capcom onthult Lost Planet 2, in ieder geval voor de Xbox 360
Lees ook:E.X. Troopers (PS3, 3DS) is een vervolg op Lost Planet, maar dan anders
Lees ook:Lost In Blue 2 – video review
Lees ook:Gametrailers bespreekt Bastion (XBLA)
Lees ook:De $20.000.000 campagne voor Lost Planet

2 reacties op “Lost Planet – gametrailers video review

  1. The Dude

    “…al lijkt de Thermal Energy meter me dan juist weer een vreselijke toevoeging.”

    Moet er denk ik voor zorgen dat je op het puntje van je stoel blijft zitten, maar het draagt ook bij aan dat lineaire spelverloop: je moet de baddies killen en die warmte-bolletjes verzamelen om te overleven, dus de plaatsing van de baddies (en hun bolletjes) bepaalt waar je heen moet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. teun

    Lost Planet is nu al een nieuwe topper van 2007 uiteraard maar ik vind het een beetjuh klote dat als je op de grond word gesmete en op wilt staan dat je meteen daar na door een ander wezen weer de grond in word geboord verder niks op aan te merken qwa grafics of zo kortom

    top game

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.