Microsoft lanceert Xbox360 Classics label


De concurrerende spelcomputers liggen nog niet eens in de winkel, maar de Xbox360 is alweer toe aan zijn eerste serie budgettitels. In navolging van de Xbox Classics krijgt de 360 zijn eigen Xbox360 Classics. Vanaf 13 oktober kunnen de spellen Perfect Dark Zero, Kameo: Elements Of Power, Peter Jackson’s King Kong en Condemned worden aangeschaft voor de bescheiden prijs van €29,99. Een tweede reeks staat gepland voor het voorjaar van 2007.
Uiteraard maakt dit de Xbox360 alleen maar aantrekkelijker. Niemand wil graag meer betalen dan nodig is. Maar Microsoft loopt ook het reëele risico dat hun spelcomputer straks wel heel erg "oud" aanvoelt met alle spannende nieuwe apparaten van Sony en Nintendo in de winkels. Voor de slecht geïnformeerde consument zal het misschien net lijken alsof de Xbox360 alweer een generatie achterloopt.

Microsoft ziet dat zelf uiteraard anders, en blijft vasthouden aan hun mantra dat ze voor het einde van dit jaar 10 miljoen consoles verkocht willen hebben. Richard Teversham, EMEA director of marketing and platform Xbox: "De komende feestdagen komen er veel nieuwe Xbox 360-eigenaars bij die graag de nieuwste Xbox 360-games willen spelen en nu ook topgames tegen een lage prijs kunnen kopen."

Bron: Muziek en Beeld

Zie ook:
- Do! Do! Do! Microsoft geeft Japan nog niet op
- Nieuwe Trusty Bell screenshots
- Chikyuu Boueigun X (Earth Defense Force X) screenshots + video
- Lost Planet blijft gewoon exclusief voor Xbox360

Lees ook:Gerucht: een nieuwe Xbox One + prijsdaling in 2014
Lees ook:Te weinig exemplaren van de Xbox360 voor Nederland?
Lees ook:Geen Europese prijsdaling Xbox 360
Lees ook:Next gen voetbal Xbox-exclusief
Lees ook:Microsoft houdt vast aan 10 miljoen verkochte Xbox360′s voor einde jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.