Super Monkey Ball: Banana Blitz scans

Volgens Jeux-France zijn dit drie scans van het nieuwe Banana Blitz Super Monkey Ball-spel voor de Nintendo Wii. Ziet er mooi uit, bijna cel-shaded. Maar ik hoop wel dat dit één van de eerste levels is. Of een bonus-stage. Want als gewoon parcours is dit echt veel te makkelijk. Het ergste dat hier mis kan gaan is dat je een banaan vergeet op te rapen. Waar zijn de smalle richeltjes en oneindig diepe ravijnen?

Bron: Jeux-France

Zie ook:
- Happy Little Trees
- Wii racespel op E3 is Mariokart?
- Rayman Raving Rabbids, screenshot van de Wii versie
- De vrienden van Sam Kennedy vinden Pilotwings perfect
- Metal Slug compilatie naar Wii
- Super Monkey Ball: Banana Blitz voor de Revolution
- Nintendo Power bevestigt Bob Ross Game
- Zo zou F-Zero op de Revolution kunnen werken

Lees ook:Welke wonderlijke dingen zullen er in deze kisten zitten?
Lees ook:Een exclusief Star Wars spel op de Wii
Lees ook:Aha, dus zo bestuur je Twilight Princess op de Wii…
Lees ook:De vrienden van Sam Kennedy vinden Pilotwings perfect
Lees ook:Rayman Raving Rabbids, eerste screenshot

7 reacties op “Super Monkey Ball: Banana Blitz scans

  1. pspoiled

    nouja van mij mag de wii wel wat meer kracht krijgen.. dit is gewoon de gamecube versie..

      /   Beantwoorden  / 
  2. RUB-STAR

    wat een terringspel, om de tyfus van te krijgen, wat een kutaap..kutaap..kutaap….

      /   Beantwoorden  / 
  3. hahaljfl

    lol gozer dat jij dat denkt maar dat kun je ook wel normaal zeggen dus krijg jij maar de tyfus

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dope-Shit

    die aapjes zijn gestoord —> pak je een banaan, dan zegt ie appel =P

      /   Beantwoorden  / 
  5. Yoshi-Fan!

    Ben nog niet overtuigt dat dit Wii screenshot’s zijn. Om een aantal redenen. Het schaarse materiaal aan Wii screenshot’s wat we tot nu toe hebben zijn allemaal in 16:9 formaat. Deze duidelijk niet. Het is niet zeker, maar waarschijnlijk moeten alle Wii games in breedbeeld formaat worden gemaakt, net zoals dit bij de x360 en de PS3 het geval is. Het eerste plaatje is duidelijk van een story mode. Een woordvoerder van SEGA heeft gezegt dat de Wii versie zich zal richten op de party games, omdat iedereen de story mode nu wel kent en de party games eigenlijk veel meer gespeelt worden. Hierdoor lijkt het me logisch dat als ze de eerste screenshot’s vrij geven deze van de verschillende party games zijn, omdat de story mode deze keer bijzaak wordt. Buiten dit ziet het er gewoon niet uit. Natuurlijk is de game nog volop in ontwikkeling en zijn de eerste screenshot’s nooit representatief voor de uiteindelijke versie, maar dit oogt meer als wat vroege screenshots van de eerste GameCube versie. Dat de Wii niet superkrachtig wordt weer iedereen. Hoe krachtig precies weet nog niemand. Maar het is overduidelijk dat de Wii minimaal 2x zo krachtig wordt als de GameCube. Ondanks dat Monkey Ball geen game is die het van zijn graphics moet hebben, maar puur van zijn gameplay, zal het er toch echt beter uitgaan zien dan dit.

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    Ik weet niet wat je dan verwacht van een Super Monkey Ball spel. :) Ze kunnen daar toch moeilijk hele realistische graphics voor gebruiken? Het ziet er mooi en tekenfilmachtig uit. Ik zie niet in wat ze er, met deze stijl, nog aan hadden kunnen toevoegen om het mooier te maken.

    “Hierdoor lijkt het me logisch dat als ze de eerste screenshot’s vrij geven deze van de verschillende party games zijn, omdat de story mode deze keer bijzaak wordt.”

    Er zijn drie screenshots, waarvan 2 van de party games. Er zijn een hoop mensen, zoals ik, die de story mode veel leuker vinden. En helemaal met de nieuwe besturing verheug ik me daar enorm om. Ik vind het niet zo vreemd om daar nog tenminste één screenshot van te laten zien.

    En misschien flauw, maar deze screenshots zijn “gelekt”. Ze komen uit een folder die Sega op de E3 had willen uitdelen, waar het spel vast in geuren en kleuren aanwezig zal zijn, dus deze plaatjes waren niet bedoeld als eerste kennismaking.

    Daarnaast

      /   Beantwoorden  / 
  7. Prakash

    Hmmm,

    laten we hopen dat het dit keer wel ingame beelden zijn in tegenstelling tot de beelden van dat andere spel, die achteraf voor de ps2 bleken te zijn.Ik vind wel dat Nintendo wel erg streng is met de nda’s om het publiek beelden van de next gen games te onthouden. Ik hoop toch nog steeds stiekem dat het iets te maken heeft met de laatste geheimen van Nintendo en de manier waarop de games gepresenteerd gaan worden. Het zou tenslotte wel erg pretentieus zijn om alleen op basis van een controller te spreken over een revolutie.Nintendo heeft al eens een keer toegezegd dat de Nintendo nog iets extra’s zou bezitten dat net als de andere consoles geen directe invloed heeft op de gameplay. de presentatie van de games zou dan toch het meest voor de hand liggend zijn. We merken wel op de E3 of er iets waar is van al die opgebouwde hype rond de Nintendo Wii.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.