De Revolution spellen van Ubisoft

Ubisoft staat duidelijk achter de Revolution. Eigenlijk weten we tot nu toe nog steeds helemaal niks over spellen die in ontwikkeling moeten zijn voor de Revolution. Heel veel bedrijven hebben wel toegezegd dat ze de console zullen ondersteunen, maar verdere details zijn daarbij nooit vrijgegeven.

Via revo-europe komen we nu in ieder geval een paar titels tegen die in ontwikkeling zijn voor de Revolution. Sommigen daarvan zullen vast ook wel op andere platforms uitkomen, maar door de controller zijn de Revolution-versies vast (heel) anders.
Het nieuw aangekondigde Teenage Mutant Ninja Turtles spel moet in ieder geval de unieke mogelijkheden van de controller gaan benutten. Dat is het enige spel waar het er specifiek bij wordt gezegd. Maar ik ga er van uit dat Ubisoft het bij elk spel zal proberen. Zij waren ook een van de weinige ontwikkelaars die serieuze pogingen hebben ondernomen om de cube-gba linkkabel te benutten in hun Gamecube spellen.

Andere titels in ontwikkeling zijn:

Splinter Cell 4
Killing Day

Nieuw project van Free Radical (Timesplitters, Second Sight)
Brothers in Arms
Nieuwe First Person Shooter, exclusief voor de Revolution.
Nog een andere titel exclusief voor de Revolution, maar die is nog zo geheim dat zelfs het genre nog niet mag worden bekend gemaakt.

Wat in bijna elke bespreking van de Revolution controller naar voren komt is hoe geweldig hij zou werken bij Real Time Strategy games en bij First Person Shooters. Ubisoft gaat het nu dus in ieder geval proberen met een First Person Shooter. Wij zijn heel benieuwd.

Het schijnt dat Nintendo ondertussen ook helemaal klaar is met het ontwerp van de "Classic Controller Shell". Een omhulsel dat de revolutionaire nieuwe controller moet veranderen in een traditionele controller. Voor als er traditionele spellen gespeeld moeten worden.

Bron: Revo-Europe

Zie ook:
Retro games op de Revolution. Kopen, huren of lenen?
Nintendo ontkent geruchten… voor zoveelste keer
Alles of niets voor de Revolution

Lees ook:Meer foto’s van de Revolution controller
Lees ook:Online spelletje: Second Person Shooter Zato
Lees ook:Zelda ook met Revolution controller te spelen
Lees ook:Revolution in november?
Lees ook:Ed Boon (Mortal Kombat) over de Revolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.