Sonic Rivals gameplay filmpje


Voor de betere Sonic games kunnen we ons tegenwoordig beter wenden tot de handheld spelcomputers. Sonic Rush was al uitstekend op de DS, en Sonic Rivals ziet er in dit soort filmpjes ook fantastisch uit. Dankzij de minder krachtige hardware en het kleinere schermpje keert de blauwe egel noodgedwongen weer helemaal terug naar waar hij goed in is.
Op de PSP wordt er bovendien een race-element toegevoegd aan de klassiek gameplay. Door het gebruik van items en speciale aanvallen levert dat in theorie een soort 2D Mario Kart op. IGN is tot nu toe de enige site die er een online recensie over schreef, en beloonde het spel daarin met een 7,4. Het wordt omschreven als een redelijk geslaagde return to form voor Sonic, zelfs al is het level-ontwerp niet altijd even briljant (de game is dan ook niet gemaakt door Sonic Team maar door Death Jr. ontwerpers Backbone).

Niet te ontwijken obstakels blijven een probleem totdat je de tracks uit je hoofd hebt geleerd, maar juist dat zou dankzij het race-element een minder groot probleem moeten zijn dan in de traditionele platformgames. Voor iedereen die Sonic een warm hart toe draagt is dit een veel interessantere aankoop dan Next Gen Sonic voor de Xbox360 en PS3.

Sonic Rivals ligt vanaf aanstaande vrijdag 1 december in de winkels.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Sony kondigt prijzen PSone downloads aan
- Sonic the Hedgehog video review

Lees ook:Nieuwe trailer Sonic Rivals
Lees ook:Sega Road to E3 dag 6: Sonic Rivals
Lees ook:Chinese tandenborstelfabrikant kruist Sonic met Tails
Lees ook:PSN-versie OutRun Online Arcade alleen voor Europa
Lees ook:Screenshots eerste bossfight in Sonic Rivals

3 reacties op “Sonic Rivals gameplay filmpje

  1. micha

    dit gaat veel te langzaam voor sonic

      /   Beantwoorden  / 
  2. The Dude

    Er zitten wel toffe dingen in, zoals die super-looping aan het eind, maar het stijltje is mij niet classic-sonic genoeg.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ricky

    Tja, opzich een vette game, maar de persoon die dit speelt die bakt er niet echt veel van:D

    Ik denk dat ik dit spel wel zou kopen, aangezien er voor de psp niet echt goede games meer uitkomen, en dit is nu een van de betere

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.