Free Record Shop biedt exclusieve content PSP


De komende maanden gaat Sony in de Benelux 30 zogenaamde PlayStation Spots installeren. Via deze pilaren krijgen PlayStation Portable-eigenaren toegang tot gratis exclusieve content. Voor Nederland is de Free Record Shop geselecteerd als eerste partner. Eind augustus zullen in 9 vestigingen van de FRS de eerste Playstation Sports geïnstalleerd worden.
Game demo’s, extra levels, videocontent en filmtrailers zijn, dankzij het Playstation Spot-netwerk, gratis te downloaden op de populaire handheld (volgens het persbericht zelfs "de populairste hand held van dit moment"). Dankzij de WLAN techniek kunnen vijf PSP-eigenaren tegelijkertijd content downloaden. De content zal regelmatig vernieuwd worden.

De Playstation Spots kunnen nog het beste vergeleken worden met de bekende luisterbalies, ze laten de consument kennis maken met de nieuwste content op PSP gebied. Zodra de download voltooid is, kan men gratis en zonder verdere verplichting spelen, kijken en luisteren, voordat de koopbeslissing wordt gemaakt.

Sony geeft aan voor de Free Record Shop te hebben gekozen vanwege de belangrijke marktpositie die Free Record Shop in Nederland heeft, de goede relatie, en het feit dat de entertainmentketen altijd open staat voor nieuwe initiatieven. Daarnaast wil Free Record Shop net als Sony de consument actief benaderen en hem exclusieve content aanbieden.

Volgens Johan van Hees, Algemeen Directeur Free Record Shop, bewijzen de Spots dat Free Record Shop voorop loopt op het gebied van entertainment. "De Spots bieden een unieke service; enerzijds ondersteunen ze de consument bij de koopbeslissing, anderzijds maakt de exclusieve content het gamen extra uitdagend voor PSP-spelers."

De Free Record Shop filialen waar de pilaren komen te staan zijn:

AMSTERDAM: Kalverstraat
ARNHEM: Jansstraat
DEN HAAG: Venestraat
HAARLEM: Grote Houtstraat
MAASTRICHT: Wolffstraat
ROTTERDAM: Lijnbaan, Zuidplein Hoog
UTRECHT: Oudegracht, Centraal Station

Bron: Persbericht

Zie ook:
- P!nk krijgt haar eigen PSP
- GTA: de happy Coca Cola versie
- CNN voorspelt prijsdaling PSP
- EA in shock: mensen willen leuke spelletjes!

Lees ook:Sony’s gratis Welcome Back-spellen (PS3, PSP) nu beschikbaar
Lees ook:Free Realms: de virtuele wereld waar alles kan
Lees ook:PlayStation Mobile nu ook, zal was in (Nederland)
Lees ook:Nieuwe trailer Sonic Rivals
Lees ook:Sony komt met Qore

4 reacties op “Free Record Shop biedt exclusieve content PSP

  1. Koen

    Nice hoor, woon zowat achter de Kalverstraat dus lekker dichtbij. Blijft mooi om midden in het centrum van een echte stad te wonen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. denise

    ik heb geen psp en woon al helemaal niet in de buurt van die dingen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    9 vestigingen maar liefst! Waarvan de dichtstbijzijnde meer dan een uur met de trein van mijn woonplaats verwijderd is. Om er waarschijnlijk vervolgens achter te komen dat de te downloaden content dezelfde bagger is als op de PSP internetsite van Sony. Bovendien; ik kom zelden in de Free Record Shop (en al helemaal niet om games te kopen). FRS is veel te duur.

    “De Spots bieden een unieke service; enerzijds ondersteunen ze de consument bij de koopbeslissing, anderzijds maakt de exclusieve content het gamen extra uitdagend voor PSP-spelers.”

    Klinkt allemaal mooi, maar volgens mij niets meer dan marketing bla bla. Sony zou haar energie eigenlijk in betere PSP games moeten steken in plaats van dit soort quatsch. “exclusieve content die het gamen extra uitdagend maakt”, nu alleen nog de games die de moeite waard zijn om aan te schaffen. Ik heb mijn PSP nu een jaar en heb tot op heden maar twee echt originele en interessante games mogen spelen (LocoRoco en Lumines).

    Ik geloof nog niet zo in die demo spots. Eerst afwachten maar, ik ben echter bang dat die “dingen” maandenlang niet geupdate worden en dat de content gaat tegevallen, maar ik hoop dat ik het mis heb.

      /   Beantwoorden  / 
  4. micha

    weg met PSP:P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.