Sony komt met Qore


Sony kondigt vandaag 'Qore' aan op hun officiële PlayStation.blog. Qore is een 'interactief maandelijks lifestyle gaming magazine', exclusief voor de PlayStation 3. Je downloadt het in de PlayStation Store en bekijkt vervolgens op je gemak Sony's gaming-nieuws, de nieuwste trailers in HD en exclusieve interviews met de ontwikkelaars.

Daarnaast geeft Qore je toegang tot de nieuwste demo's, add-ons voor bestaande spellen en andere downloadbare 'game-related content.' Eigenlijk al de dingen die je nu ook al vindt in de PlayStation Store. Alleen biedt Qore het aan in een toegankelijke magazine-formaat. Bovendien gepresenteerd door de niet-onaantrekkelijke Veronica Belmont.

Maar er is nog een belangrijk verschil met de PlayStation Store: Qore is niet gratis. De eerste aflevering heeft een speciale introductieprijs van $2,99, of je koopt meteen een compleet jaarabonnement voor $24,99. Op dit moment is Qore nog niet officieel aangekondigd voor Europa, maar zoals iedereen weet is een Amerikaanse account binnen een paar minuten aangemaakt. Al zal het vast niet lang duren voordat Qore ook naar Europa komt.

Wired's Chris Kohler kreeg al een korte demonstratie en vraagt zich hardop af of Sony met Qore stilletjes terugkomt op hun belofte van een gratis online service. Op dit moment wordt Qore nog gepresenteerd als een extra magazine, naast de vertrouwde PlayStation Store, maar de senior director van het PlayStation Network liet al doorschemeren dat, hoewel de Store gewoon demo's blijft krijgen, demo's van grote titels voortaan naar Qore gaan.

Ze doelt dan vast en zeker op first party titels. Hoeveel andere uitgevers zijn bereid hun publiek onnodig klein te houden?

Het eerste nummer van Qore verschijnt aanstaande donderdag. Playstation.blog belooft exclusieve content over SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, Star Wars: The Force Unleashed, Secret Agent Clank, Soul Calibur 4 en Afro Samurai.

Zie ook:
- DualShock 3: wordt 1 juli verwacht
- EGM weigert Metal Gear Solid 4 te beoordelen

[games.blog forum]

Lees ook:Free Record Shop biedt exclusieve content PSP
Lees ook:Sony’s gratis Welcome Back-spellen (PS3, PSP) nu beschikbaar
Lees ook:Willekeurig geselecteerde gamers krijgen Motorstorm Pacific Rift demo
Lees ook:BrĂ¼tal Legend DLC twee weken gratis voor PS3-bezitters
Lees ook:Pixeljunk Eden demo later vandaag beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.