Nieuwe trailer maakt nieuwsgierig naar Heavy Rain


Heavy Rain is een mysterieus spel. Het is al bijna vier jaar in ontwikkeling, maar nog steeds weet niemand waar het over gaat of hoe het precies speelt. Ik ben een beetje sceptisch, vooral omdat de besturing heel erg lijkt te leunen op quick time events, maar deze nieuwe trailer maakt wel nieuwsgierig. Scenes zoals in de screenshot hierboven (nadat zijn jongste kind is overleden eten de vader en zijn andere zoon stilzwijgend hun maaltijd) kom je niet vaak tegen in een computerspel. Het heeft eigenlijk meer weg van een filmtrailer. Misschien niet voor een film waar ik speciaal voor naar de bioscoop zou gaan, maar net veelbelovend genoeg om niet weg te zappen als Net 5 zou aankondigen dat ze hem na de reclame gingen uitzenden. Wordt dit dan eindelijk ons ingetogen en volwassen spel met diepgang? Zonder ongeloofwaardige plotwendingen en over de top actiescenes? Alle achtervolgingen en politieagenten in de tweede helft van de trailer lijken te suggereren van niet, maar toen was het al te laat: games.blog is officieel nieuwsgierig naar Heavy Rain.

[games.blog forum]

Lees ook:Gametrailers bespreekt Heavy Rain
Lees ook:Als Se7en een spel van Quantic Dream zou zijn
Lees ook:Telltale’s Jurassic Park geïnspireerd op Heavy Rain
Lees ook:Griezelen met quick time events in Until Dawn
Lees ook:Kijken: de quick time events van Heavy Rain

2 reacties op “Nieuwe trailer maakt nieuwsgierig naar Heavy Rain

  1. Kikujiro

    Wat is er met de games.blog header bovenaan de pagina gebeurd eigenlijk?

    On topic: is dat PS3 logo aan het begin van het filmpje nieuw of heb ik compleet iets gemist?

    Lijkt me een interessante titel dit, vraag me alleen af hoe het speelt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Het is een tijdelijke header takeover zoals de marketing experts dat noemen, in dit geval betaald door Knorr. Zodra de campagne is afgelopen komt de normale header weer terug. (En kan ik eindelijk dat tweede huis in frankrijk kopen!)
    .
    En dat is inderdaad het nieuwe PS3 logo (zoals ook te zien op de kast van de verkleinde nieuwe PlayStation) aan het begin van dit filmpje. In ieder geval beter dan het gehate spiderman-font en ook een stuk strakker dan This Is Living. Eigenlijk vind ik hem best geslaagd. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.