Sony opent Afrika teasersite


Hey kids, met dit plaatje bespaar ik jullie de moeite om Sony's officiële Afrika site te bezoeken. Dit is namelijk alles wat er te zien is. Al moet het wel gezegd worden dat de neushoorn op de echte site beweegt. Hij loopt van rechts naar links. Plus: de site maakt het geluid van een 'Afrikaanse regenbui' om alvast in de juiste stemming te komen. Ja, voor een volledig beeld kunnen jullie dan misschien toch beter even zelf kijken. Sorry.

Sony's 'promotie' voor dit spel (de lippen stijf op elkaar gedrukt houden) werkt ondertussen perfect om mensen nieuwsgierig te maken, maar ik denk dat het ontwerpteam zich moet voorbereiden op veel teleurgestelde gezichten als er uiteindelijk wordt aangekondigd wat Afrika nu precies is. Alleen met een virtuele safari, zo overtuigend is dat je er je geplande reis voor wilt annuleren, zou Afrika op dit moment nog enigszins aan de torenhoge verwachtingen kunnen voldoen.

Maar op die perspresentatie waar Sony op een dag onvermijdelijk zal moeten toegeven dat Afrika inderdaad gewoon binnen een bepaald genre valt, zullen de wereldwijde reacties er, vrees ik, toch op neerkomen dat het 'maar' een fotografiespel/first person shooter/point and click adventure is. Soms beloof je meer dan je misschien van plan was door simpelweg te zwijgen.

Zie ook:
- LittleBigPlanet in oktober, paar nieuwe plaatjes
- Dus misschien had ik Mikhail Faustin niet moeten vermoorden

[games.blog forum]

Lees ook:Geen Afrika voor Europa
Lees ook:Wat is Afrika?
Lees ook:Nieuwe Japanse Afrika trailer
Lees ook:Gametrailers Afrika preview
Lees ook:Europese PS3 lancering op 23 maart? Gamesindustry denkt van wel

4 reacties op “Sony opent Afrika teasersite

  1. Roland

    Tja dat is het gevaar van een teaser campagne. Je product kan een anticlimax zijn nog voordat de releasedatum bereikt is puur omdat het niet kan opkan tegen de verwachtingen die de consument in zijn eigen fantasie kan opbouwen.

    hun nihilistische promotiemethode is zelfs zo geslaagd dat ik er nog nooit van gehoord had.. tot nu dan

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    Ik had er al wel van gehoord, er zijn ook 2 trailers. (al zo’n jaar geloof ik) Er is ook al zelfs informatie gegeven over wat het voor game wordt.

    Het zou gaan over een fotografeer spel ofzo. In ieder geval niets met geweld. Maar hier kunnen ze natuurlijk nog altijd op terug komen.

    Ik denk dat dit spel wel eens de echte kracht van de PS3 kan gaan laten zien, gezien de trailers.

    Het lijkt me nog altijd cool om een game te hebben waar je bv een jachtluipaard bent, en dan moet jagen enzo. Maarja, dat ben ik dan he.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Joost

    Ik lees net op EuroGamer dat Afrika NIET uit zal komen in Europa :’(.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Randolph

    Dat geluid op die site is heerlijk, ik heb de site lekker open staan en doe verder alles wat ik normaal ook doe, lekker rustgevend.

    @joost, kijk dat lijkt mij nou ook een toffe game, maar daar komen ze nooit mee! en als er al zoiets komt is het cel shaded, en niet realistisch, terwijl dat juist zo cool zou zijn… maarja, dat ben ik dan he ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.