Gametrailers Afrika preview


Dus als we gametrailers mogen geloven (bekijk de preview) heeft Sony al besloten dat Afrika definitief niet in Europa uitkomt. Alleen over een eventuele release in Amerika wordt nog getwijfeld. Waar hebben we dat nu weer aan verdiend? Het is jammer, want het spel ziet er steeds interessanter uit. Het gras is misschien een beetje plat en het is ronduit raar dat er geen gesproken stemmen worden gebruikt, maar de fotografie-opdrachten zijn veel gedetaileerder dan in vergelijkbare spellen. Specifiek foto's moeten maken van een drinkende giraffe of een cheetah die een gazelle aanvalt lijkt vast veel meer weg op het werk van een échte National Geographic fotograaf dan alleen zorgen dat een dier in het midden van de foto staat (zoals de foto's in andere fotografie-spellen vaak worden beoordeeld).

Zie ook:
- Echte Afrika gameplay video
- Mirror's Edge ook een time trial speelstand

[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe Japanse Afrika trailer
Lees ook:Sony opent Afrika teasersite
Lees ook:Geen Afrika voor Europa
Lees ook:Echte Afrika gameplay video
Lees ook:Online spelletje: Transform

4 reacties op “Gametrailers Afrika preview

  1. Kikujiro

    Jammer, dit leek mij nu echt een game voor het Touch! Generations publiek. Dit spel zou toch echt wel een aanvulling zijn op het huidige aanbod voor de PS3.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Yep, een rare beslissing van Sony. Het is duidelijk geen spel voor iedereen, maar zoals je zegt wel een goede manier om de aandacht te trekken van mensen die normaal misschien niet eens een PS3 zouden overwegen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Niels

    Gek dat het spel hier niet komt. Sony kwam namelijk met uitspraken als “Wij vinden Europa heel belangrijk” en “Wij gaan ons meer richten op Europa”.

      /   Beantwoorden  / 
  4. jeroen

    had haze weggelaten

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.