Trailer: Sky Diving voor Playstation 3


Parachutespringen blijft een vreemde hobby. Het is ongetwijfeld één van de spannendste sporten die je mee kunt maken, maar het laat zich ongelooflijk slecht vertalen naar videogames. Hoe kun je ooit een spannend spel maken over iemand die twee minuten lang loodrecht naar beneden valt? Nintendo's Pilotwings probeerde het door je door hoepels te laten vallen, maar ondanks dat bleef de parachutesprong het vervelendste onderdeel van dat spel. Sky Diving op de Playstation 3 gooit het over een andere boeg en concentreert zich zo te zien vooral op het uitvoeren van stunts tijdens de sprong. Tja…

In de trailer zien we onder andere hoe je bonuspunten kunt verdienen voor "bravery" door je parachute zo laat mogelijk te openen. Maar hoezo is daar moed voor nodig? Het is maar een spelletje. De grond komt niet echt met 200 kilometer per uur op je af.

De spanning van een parachutesprong is één van de weinige ervaringen die zich simpelweg niet goed laten simuleren. Parachutespringen is niks zolang je niet zelf de wind op je gezicht voelt.

Oh well, in ieder geval ziet Sky Diving er iets beter uit dan Pilotwings.

Zie ook:
- Nóg meer downloadable content voor GTA IV in 2009
- Hou je vast, nieuwste trailer Devil May Cry 4

Lees ook:Kijk dit: Augmented Reality-spelletjes op de PlayStation Vita
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 7
Lees ook:Video: alle activiteiten in Wii Sports Resort
Lees ook:Tweede trailer voor Crush
Lees ook:Pilotwings Revolution? Ja graag!

Eén reactie op “Trailer: Sky Diving voor Playstation 3

  1. otherotter

    dit wordt toch wel een downloadbaar spel en niet voor de volle mep toch? maarja misschien wordt het wel net zo cool als table tennis, we zullen zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.