Ik heb We Love Katamari!!!!


Pardon?! Ik probeer hier een blog bij te houden!
Laten we dat nog eens proberen…

…de verkrijgbaarheid van dit spel is namelijk niet al te best.

Ik ben aardig wat speelgoedwinkels langs gegaan, maar niemand had Katamari al op voorraad. Toen ben ik ook nog naar de E-Plaza geweest, een winkel die nota bene is gespecialiseerd in videogames. Die moesten hem toch wel hebben? Mooi niet dus. Toen ik er naar vroeg wist de verkoper me zelfs te vertellen dat het spel waarschijnlijk helemaal niet in het assortiment wordt opgenomen! "Nee, die past niet echt bij deze winkel." Nou ja zeg! Sinds wanneer wil een winkel niet meer geassocieerd worden met leuke originele spellen?

Ik had de moed al opgegeven toen de Mediamarkt aan de horizon opdoemde. Die goeie oude Mediamarkt. Zou ik nog een laatste poging wagen? Ik had er zelf eigenlijk niet echt veel vertrouwen meer in, maar ik ben toch even gaan kijken. En jawel hoor, welk spel stond daar rijendik opgesteld in de Playstation 2 sectie? We hartje Katamari!!

En dus ben ik sinds gisteren aan het rollen. Rollen rollen rollen. Rollen tot ik erbij neerval. Ik heb tot diep in de nacht zitten rollen, en op het laatst wist ik niet meer of ik nog wakker was of dat ik al droomde. Er lag een auto op de zeebodem en er zaten pinguins met hun kop in het zand. Vier krabben waren op elkaar gestapeld en dat alles werd aandachtig bekeken door een stel katten die ook op de zeebodem zaten. Met snorkels op. Dit moest haast wel een droom zijn? Nee verdomd, ik was toch nog wakker. We Hartje Katamari is alleen een heel vreemd spel.

Zodra ik een klein beetje doorheb waar het allemaal over gaat zal ik een uitgebreide recensie proberen te schrijven.

Lees ook:Demo’s voor LittleBigPlanet en Katamari Forever in PlayStation Store
Lees ook:Katamari Katamari Katamari Katamari Katamari
Lees ook:Beautiful Katamari naar Xbox 360 en PS3
Lees ook:Gametrailers bespreekt Bionic Commando
Lees ook:Beautiful Katamari naar de Wii

2 reacties op “Ik heb We Love Katamari!!!!

  1. mumu

    ik love! :D

    maar nog niet + never gespeeld :(

    Maybe ga ik ‘m ook kopen :)

    Deel 1 of 2? =D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Deel 2. Deel 1 is hier nooit verschenen en dat is een groot gemis. :( Deel 2 is heel erg leuk, maar ik heb het idee dat het eerste deel toch beter was.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.