Demo’s voor LittleBigPlanet en Katamari Forever in PlayStation Store


Hoe vat je LittleBigPlanet samen in een demo? Die vraag houdt me al bezig sinds Media Molecule aankondigde dat er een demo aan zat te komen. Ik hoopte heel erg dat er ook een stukje level editor in zou zitten, maar vroeg me tegelijkertijd af hoe MM dat dan moest doen zonder het hele spel in de demo te stoppen.

Ze hebben het dan ook niet gedaan. In de demo van LittleBigPlanet (uit nieuwsgierigheid heb ik ‘m ook gedownload) vind je zes speelbare levels – vier van de makers, twee uit de community – en een grappig introductielevel vol citaten uit lovende recensies (ik wou dat wij ook stickers met leesbare letters mochten gebruiken!) en commentaar van Stephen Fry. De level editor wordt afgedaan met een kort filmpje. Begrijpelijk, maar toch jammer. Het positieve is dat alle minpunten van LittleBigPlanet nu wel zijn vertegenwoordigd in de demo. Als je met de besturing overweg kon en je had geen last van de drie dieptelagen, koop het spel dan gerust. Het ‘My Planet’ gedeelte is nog steeds de beste level editor die ik ooit heb meegemaakt.

(De Katamari Forever-demo kende ik al uit de Japanse Store. Hij viel mij toen nogal tegen, maar als je nog nooit een Katamari hebt gespeeld zou je hem toch eens moeten downloaden. Door een huiskamer rollen en zoveel mogelijk voorwerpen aan je Katamari plakken blijft een unieke ervaring).

[games.blog forum]

Lees ook:LittleBigPlanet 2-demo in de PlayStation Store
Lees ook:Katamari Forever demo in Japanse PlayStation Store
Lees ook:Little Big Planet (PS3) gameplay trailer
Lees ook:ModNation Racers – LittleBigPlanet opnieuw uitgevonden als kartracer
Lees ook:LittleBigPlanet komt ook naar PSP

4 reacties op “Demo’s voor LittleBigPlanet en Katamari Forever in PlayStation Store

  1. berend jan

    Het gebrek aan een PS3 begind nu echt diepgaande sporen in mijn spellendieikooiteensgespeeldmoethebben lijst te trekken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Ach… bekijk het van de zonnige kant… je hoeft straks helemaal geen spellen aan te schaffen, er staan dan zoveel demo’s in de store, dat je de komende weken wel vooruit kunt, zonder ook maar een spel aan te schaffen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Berend Jan

        das ook de reden dat ik NU wel voor een PS3 wil gaan. Die demo’s laten je wel het spel proeven zonder dat een aanschaf echt nodig is…

          /   Beantwoorden  / 
        1. Pauly Wauly

          maar dat is bij de xbox toch hetzelfde?

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.