No Man’s Sky dagboek – dag 29

nomansskydagboek29
Oh! Em! Gee! Ik heb een AtlasPass V2 gevonden! Dat zegt aardbewoners misschien niets, maar op andere planeten is er in bijna ieder gebouw een mysterieuze deur die alleen opengaat met zo’n V2-pasje. Ik heb me vaak afgevraagd wat er gebeurt in die geheime kamers, maar zonder de juiste AtlasPass mocht ik gewoon echt niet naar binnen. Heel irritant.

Wat ik probeer duidelijk te maken is dat het best een big deal was toen ik vandaag die V2 vond. Al de hele reis loop ik tegen dichte deuren aan. Nu ging ik eindelijk ontdekken wat buitenaardse wezens uitspoken in hun geheime kamertjes. Iets dat zo geheimzinnig is moet haast wel de moeite waard zijn.

Dus ik heb vanmiddag een paar V2-deuren geopend, en het enige wat ik aantref zijn een soort… botanische tuinen? Ik snap het niet. Het is op zich een leuk detail dat buitenaardse onderzoekers ook planten bestuderen, maar waarom moet dat achter slot en grendel? Het is alsof de Korvax en de Gek me bewust hebben getrolled. Als je wekenlang nieuwsgierig naar iets wordt gemaakt, dan ga je vanzelf een leukere beloning verwachten dan alleen een paar kamers met planten.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:Buitenaardse tuinen aanleggen in iPhone-spel Waking Mars
Lees ook:Rayman Raving Rabbids 2 minigames trailer
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 392
Lees ook:Kijken: twee over de top racebanen in Hydro Thunder Hurricane
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.