No Man’s Sky dagboek – dag 32


Ik heb een onschuldig ruimteschip neergeschoten. Volgens mij ben ik nu een piraat.

Het gebeurde niet eens per ongeluk. Ik deed het uit verveling. Gewoon om te zien wat er zou gebeuren.

Aanvallen van piraten zijn normaal mijn enige afleiding tijdens lange ruimtevluchten. Maar vanmiddag bedacht ik me dat ik ook gewoon zelf een gevecht kon uitlokken. Dus ik koos een willekeurig ruimteschip en begon te schieten.

In eerste instantie ging het zoals ik had verwacht. Hij ging ervandoor, ik zette de achtervolging in, etcetera. Maar toen verschenen er opeens drie ruimteschepen van de Sentinels (een soort intergalactische robotpolitie) die op mij begonnen te schieten.

Fraai is dat: als ik word aangevallen door piraten mag ik het lekker zelf uitzoeken, maar andere astronauten krijgen meteen van drie kanten hulp.

Ik heb nog even geprobeerd terug te vechten, maar voor ieder Sentinel-schip dat ik opblies verschenen er twee nieuwe. Uiteindelijk ben ik dus maar gevlucht. Laat ik me voortaan maar weer gewoon aan de wet houden.

Distance to centre: 93.974,1 lichtjaar.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 15
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 11
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 39
Lees ook:Praten met een computer in sci-fi spel Event[0]
Lees ook:Echte Mario Kart trofee├źn in de sterrencatalogus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.