No Man’s Sky dagboek – dag 39


Euh, oké… en wat nu? Ik ben bij de laatste ster vóór het mysterieuze centrum, maar ik mag er niet naartoe vliegen. Als ik het toch probeer krijg ik de waarschuwing dat de afstand “too far to jump” is, en dat ik eerst mijn Warp Drive moet upgraden. Dat is lastig, want ik heb alle beschikbare Warp Reactors al in mijn ruimteschip geïnstalleerd. Theta, Tau en Sigma; meer zijn er niet.

Ik ga denk ik maar een beetje rondvliegen. Kijken of het vanaf een andere ster wel lukt. Het centrum van het heelal wordt omringd door een grote lege ruimte (zonder sterren). Een soort onzichtbare bol. Misschien zijn er maar een plaatsen waar je de oversteek kunt maken?

Het grappige aan dit deel van het heelal is dat bijna alle planeten al zijn bezocht door andere astronauten. Tot nu toe was ik een pionier die onbekende werelden ontdekte, maar in de laatste fase van de reis treed ik in de voetsporen van duizenden andere astronauten, allemaal met hetzelfde einddoel. De planeet waar ik nu ben, Duhingwon Dogaib, is bijvoorbeeld ontdekt door xxCHEF86xx op 25 september 2016. Jammer dat ik niet kan zien hoe hij of zij die laatste 800 lichtjaren heeft overbrugd!

Distance to centre: 796,5 lichtjaar.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 31
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 23
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 30
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 40 (uitgespeeld)
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 16

2 reacties op “No Man’s Sky dagboek – dag 39

 1. G.Tom

  Hier zit een gimmick aan vast, die nergens anders in de game uitgelegd wordt. Je Warpdrive moet helemaal vol zitten met warpcells. Dat is nog niet een keer verder nodig geweest en nu opeens wel. De drive die je hebt is prima, hij moet alleen helemaal volgeladen zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Wow, echt waar? Dan is ‘upgrade your warpdrive’ wel een hele misleidende hint. ‘Not enough fuel’ zou duidelijker zijn. Beetje een flauwe puzzel om vlak voor het einde in je spel te stoppen. :/

   Bedankt voor de tip! Dat scheelt me een hoop onnodig zoekwerk.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.