No Man’s Sky dagboek – dag 13

nomansskydagboek13
Ik las vandaag ergens dat de interessantste planeten zijn te vinden rondom rode, groene en blauwe sterren. En dat zulke sterren alleen bereikbaar zijn met een geüpgrade Warp Reactor. En ik maar denken dat die upgrades alleen waren bedoeld om iets sneller te vliegen! Ik loop al dagenlang rond met de blauwdruk voor een Warp Reactor Tau (de op een-na-beste), maar ik heb nooit de moeite genomen om hem te installeren.

Maar ja, hoeveel zin heeft het om de Jiyoshim nu nog te pimpen met dure apparatuur? Ik weet al dat ik een groter ruimteschip wil, dus het is waarschijnlijk slimmer om die eerst te kopen. Alle interessante planeten moeten maar even wachten, de komende dagen staan helemaal in het teken van geld verdienen. Al dat Emeril wat ik gisteren verzamelde op Bob-Rossia leverde bijna een miljoen op, maar een degelijk vrachtschip kost al gauw 3 à 4 miljoen units. Ik ben er dus nog niet.

Ik ben ondertussen aanbeland op Vojournamoi, een maan van Aojiawshengz. Dat blijft toch apart, als de maan interessanter is dan de bijbehorende planeet. Zo’n grappig contrast met de Aarde. Hier is Aojiawshengz de kale rotsvlakte, waar Vojournamoi als een klein stukje paradijs omheen draait. Er wonen zelfs mini-dinosaurussen op deze maan! Kon ik die maar meenemen; dan had ik dat luxe ruimteschip binnen no time verdiend. Wie wil er nou geen 50 centimeter hoge Stegosaurus als huisdier?

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 14
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 16
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 28
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 39
Lees ook:Eerste spelbeelden Beyond Good & Evil 2

4 reacties op “No Man’s Sky dagboek – dag 13

  1. simon

    Leuke verhalen Erik, en vooral je tekeningen.
    kan je eens een klein postje maken van je werk proces? lijkt mij leuk om te zien :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Mijn werk proces? Ik weet niet of je dat echt een proces kunt noemen. Gewoon iedere dag een tekening maken en proberen hem zo snel mogelijk in te kleuren. ;)

    Ik moet even nadenken of daar een interessante post van valt te maken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Berend Jan

      Ik mis toch een beetje de doorgedrukt krantenkoppen in je tekeningetjes die je als schets bent begonnen op een random stukje papier en dan die maar hebt gebruikt omdat het kan ofzo. In ieder geval zo kwam het op mij over een aantal jaar geleden.

      Keep up the good work Erik :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erik

        Haha, ja sorry, dat pastte niet echt bij dit spel vond ik. Misschien in het volgende dagboek weer oude kranten en verscheurde verpakkingen.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.