Kijk dit: Star Wars Battlefront reclame


Oh wow. Wat een gave reclame. Het is dat online schietspellen niet aan mij besteed zijn, anders was ik bij deze verkocht. Uitgever EA slaat jonge kinderen over en mikt rechtstreeks op de échte doelgroep voor Star Wars Battlefront: volwassen dertigers die ooit fan waren van de eerste trilogie. (Over de prequels wordt met geen woord gerept). Als jij daar ook op bij hoort zorgt dit suikerzoete stukje nostalgie gegarandeerd voor kippenvel.

Star Wars Battlefront verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is een online shooter (géén singleplayer campagne) met fotorealistische versies van al je favoriete Star Wars-locaties.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste trailer Star Wars: Battlefront
Lees ook:Eerste trailer Star Wars: Battlefront II gelekt
Lees ook:Kijk dit: deze Xbox 360 ziet eruit als R2-D2
Lees ook:Lego Star Wars: The Force Awakens trailer gelekt
Lees ook:Kijk dit: de magie van Star Wars in nieuwe Kinect-commercial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.