Lego Star Wars: The Force Awakens trailer gelekt

Kijken op YouTube
De trailer voor Lego Star Wars: The Force Awakens is per ongeluk te vroeg gelekt. Geen schokkend nieuws, maar toch leuk. Lego Star Wars was in 2005 Traveller’s Tales’ allereerste Lego-spel en meteen een grote hit dankzij de schattige humor. Dat is in deze trailer (een nauwkeurige remake van de eerste trailer voor The Force Awakens) gelukkig niet anders. Die “BB on board” bumpersticker wordt vast populair onder hippe Star Wars-ouders.

 • Omdat hij is gelekt weet ik niet zeker hoe lang deze trailer online blijft staan. We zullen zien.
 • Volgens een beschrijving op de Xbox Games Store bevat Lego Star Wars: The Force Awakens ook exclusieve bonus-content die het gat overbrugt tussen Episode VI en Episode VII. Spannend!
 • Lego Star Wars: The Force Awakens verschijnt op 28 juni voor 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, Vita, Wii U, pc, Xbox 360 en XBox One.
 • Update: Filmpje vervangen door de officiële, superscherpe, extra lange trailer met nóg meer grappen. Zo vet. Ik was bijna vergeten hoe leuk de Lego-spellen kunnen zijn als ze gaan over een film die je ook echt hebt gezien.
 • Update 2: Ondertussen heeft Sony aangekondigd dat het “Phantom Limb Level Pack” (waarschijnlijk dat verhaal tussen Episodes VI en VII – aan de naam te horen zal het wel gaan over Luke Skywalker’s afgehakte hand) als eerste beschikbaar komt voor PS3- en PS4-spelers. Altijd jammer als de DLC van een multiplatform spel toch weer exclusief moet zijn, maar het is gelukkig maar tijdelijk.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste trailer Star Wars: Battlefront
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Lego Star Wars II trailer
Lees ook:Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht
Lees ook:Eerste trailer Star Wars: Battlefront II gelekt

4 reacties op “Lego Star Wars: The Force Awakens trailer gelekt

 1. Berend Jan

  Na LEGO de Hobbit waarvan deel 3 gewoon nooit is uitgekomen had ik me voorgenomen geen losse lego spellen meer te kopen.
  .
  Ik had gehoopt dat ze dit in LEGO dimentions hadden gestopt en als levelpack en losse poppetjes konden verkopen. Maar dat zou wel niet omdat het anders teveel op Disney’s eigen Infinity gaat lijken. Die komen natuurlijk met Rey en Finn figuurtjes binnenkort :( . Jammer aangezien ik Infinity laat schieten en juist voor de Dimentions ga :) . Aan de andere kant, wat moet je anders spelen op je WiiU :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik wist niet dat jij zo diep in die toys-to-life spellen zat. Dat is juist helemaal langs mij heen gegaan. Ik ben dus wel blij dat dit gewoon een los spel wordt. Bij zo’n grote titel is dat vast ook winstgevender voor alle betrokken partijen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Berend Jan

    Ik heb Disney infinity 1.0 en 2.0 hier thuis staan.
    .
    Helaas is het spel zelf niet leuk genoeg en /of te ingewikkeld voor mijn dochters om echt los te gaan in de toybox.
    .
    Skylanders vindt ik stom (want activision :) )
    .
    Maar van Lego krijg ik wel kriebels in mijn buik. Ik heb de boot lang af kunnen houden maar met mijn aanstaande verjaardag heb ik het toch bovenaan mijn lijstje gezet.
    .
    Helemaal met het uitkomen van het Ghostbusters levelpack ben ik heel blij. Een soort Lego City Undercover met een ghostbuster in New York… OWHHH MAAII GOOODDD.
    .
    Lego City Undercover is nog altijd een van mijn faforite spellen op de WiiU. Ik blijf het spelen op een of andere manier. en heb inmiddels zo absurt veel blokjes verzameld en zit pas op 63% van het spel.
    .
    Met geruchten van The A-team de nieuwe dames Ghostbusters en de nieuwe harry potter filmfiguurtjes in 2016 (in dimentions) weet ik wel dat ik mijn overuren laat uitbetalen dit jaar :)
    .
    Disney infinit ben ik inmiddels mee gestopt omdat het spel gewoon niet leuk genoeg is. Daar zat in 2.0 teveel weggestopt voor de 2.0 figuurtjes dus je kon niets doen met je 1.0 figuurtjes dan rondlopen en rondkijken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.