Kijk dit: de magie van Star Wars in nieuwe Kinect-commercial


Microsoft used nostalgia. It’s super effective! Probeer Kinect Star Wars maar eens niet te kopen als je dit schattige reclamefilmpje hebt gezien. Ik bedoel: vergeet Wii Sports en Kinect Adventures, dit is het bewegingsgevoelige spel dat iedereen eigenlijk wilde spelen. Doen alsof je “The Force” gebruikt, en dat het dan nog echt werkt ook. Inclusief zoemende lichtzwaardgeluidjes als je met je armen zwaait.

Wel een waarschuwing vooraf: Kinect Star Wars is niet het avonturenspel waar fanatieke gamers op hopen. In plaats daarvan krijg je 5 losse minigame-achtige onderdelen gebaseerd op populaire scenes uit de film. Jedi-training (leren hoe je The Force gebruikt), podracing, vechten met lichtwaarden, het stadje Mos Eisley slopen met een ontsnapte Rancor en eh… “Galactic Dance Off” (het meest beschamende onderdeel van Kinect Star Wars dat ik me ook niet herinner uit de films).

Kortom: ik weet dat ik niet bij de doelgroep hoor, maar toch krijg ik van dit spotje zin om een Xbox te kopen (helemaal als die gelimiteerde Star Wars-editie op het einde ook nog even voorbij komt). Hoe doen die adverteerders dat toch?


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: deze Xbox 360 ziet eruit als R2-D2
Lees ook:Lego Star Wars: The Force Awakens trailer gelekt
Lees ook:Star Wars heeft de grappigste “Rate this app”-boodschap
Lees ook:Eerste trailer Star Wars: Battlefront
Lees ook:Waarom je Kinect Dance Central niet zonder kleren moet spelen

Eén reactie op “Kijk dit: de magie van Star Wars in nieuwe Kinect-commercial

  1. Inno Vation

    Dus “Galactic Dance Off” is het meest beschamende onderdeel van Kinect Star Wars?
    .
    “I find your lack of faith disturbing.” :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.