Kliederen met inkt in indie platformer Ink

ink
Je vindt gewone platformspellen niet moeilijk genoeg? Misschien ben je toe aan een platformer met onzichtbare graphics. In indiegame Ink begint ieder level in totale duisternis. De enige kleuren op het scherm komen van de inktspatten die de hoofdrolspeler overal achterlaat. Hoe vaker je doodgaat en overnieuw begint, hoe beter je route door het level zichtbaar wordt. Het zijn de puzzels van The Unfinished Swan gecombineerd met de genadeloze gameplay van Super Meat Boy.

Ik had Ink helemaal gemist toen het een paar maanden geleden uitkwam als gratis spelletje, maar gelukkig wees het Indiegames Blog er vandaag op dat de makers bezig zijn met een uitgebreide remake om op Steam te verkopen. De nieuwe versie van Ink krijgt meer levels, meer variatie, een verbeterde besturing en zo nog wat verbeteringen. Hopelijk nemen ze hun tijd. Dit voelt alsof het echt iets speciaals kan worden.

De originele versie van Ink, die programeur Zack Bell eerder dit jaar binnen 3 weken in elkaar flanste, is nog steeds gratis te downloaden. Bereid je voor op een uitdaging!

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Terugkijken: Nintendo’s Pokémon Direct
Lees ook:Online spelletje: Totem Destroyer 2
Lees ook:Kijk dit: de nieuwe verbeterde versie van indie game Closure
Lees ook:Eurogamer over New Play Control Donkey Kong Jungle Beat
Lees ook:Indiegame The Magic Circle naar PlayStation 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.