Terugkijken: Nintendo’s Pokémon Direct

Kijken op YouTube
Tijd voor het Pokémon journaal. Nintendo kondigde vandaag drie oude spellen aan die opnieuw worden uitgebracht voor Switch en 3DS.

  • Pokkén Tournament DX Bandai Namco’s vechtspel komt naar de Switch.
    Het origineel was redelijk succesvol op de Wii U, dus voor deze nieuwe versie is vast ook wel een publiek. Helemaal omdat er op de Switch nog geen concurrentie is van Super Smash Bros. De Pokémon nemen het tegen elkaar op in gevechten die afwisselend driedimensionaal (zoals Tekken) en tweedimensionaal (zoals Street Fighter) zijn. De DX-versie krijgt 5 nieuwe personages, nieuwe groepsgevechten, daily challenges en een verbeterde online ervaring.
  • Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Iedereen dacht dat de verbeterde versie van Sun en Moon voor de Switch zou verschijnen, maar in plaats daarvan krijgen we twee vernieuwde spellen voor de 3DS. Beide spelen zich af in dezelfde wereld als Pokémon Sun/Moon, maar vertellen een ander verhaal. Niet echt een vervolg dus, maar wel meer meer toegevoegde waarde dan bij de traditionele “derde versie” die Nintendo vaak uitbrengt voor Pokémon-spellen.
  • Pokémon Gold & Silver Twee klassieke spellen voor de Game Boy Color worden op 22 september toegevoegd aan de 3DS Virtual Console. Geen verbeteringen of extra toevoegingen, gewoon de originele spellen zoals je ze herinnert uit 2001.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Gerucht: Switch krijgt nieuwe versie Pokémon Sun/Moon
Lees ook:Animal Crossing + Harvest Moon + Pokémon = Ooblets
Lees ook:Pokémon Black & White nog dit jaar uit in Japan
Lees ook:Hoe verschillen de Switch en Wii U-versies van Zelda?
Lees ook:Vier nieuwe screenshots van het spel dat niet Harvest Moon Heroes heet

Eén reactie op “Terugkijken: Nintendo’s Pokémon Direct

  1. G.Tom

    Ben benieuwd. Black and White hadden ook vervolgen ipv derde versies, en Pokémon White 2 is mijn absolute favoriete deel uit de hele serie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.