Eerste trailer Assassin’s Creed Syndicate

acsyndicate
Dus de achtste Assassin’s Creed speelt zich af tijdens de industriële revolutie. Een grauwe versie van Londen met stoomtreinen en paardenkoetsen biedt weer allerlei nieuwe speelmogelijkheden. Om nog maar te zwijgen over de grappling hook die hoofdrolspeler Jacob in zijn mouw heeft verstopt. Als een soort negentiende-eeuwse Spiderman slinger hij langs de dakgoten. Realistisch? Absoluut niet, maar het ziet er wel superleuk uit.

  • Ubisoft legt de revolutionaire boodschap er weer dik bovenop. In Assassin’s Creed Unity kwam het volk al in opstand tegen de Franse elite, en deze trailer is opgezet als een aanklacht tegen het kapitalisme. Altijd fijn als ontwikkelaars ook echt iets te melden hebben. Hopelijk zorgen ze deze keer ook voor een soepel draaiend spel zonder allerlei rare glitches.
  • Het blijft grappig dat Jacob’s “stealth mode” er veel opvallender uitziet dan wanneer hij gewoon over straat wandelt. Helemaal omdat alle voorbijgangers ook net doen alsof ze die voorovergebogen man onder de reusachtige capuchon niet in de gaten hebben.

Kijken op YouTube
Trailer

Kijken op YouTube
Spelbeelden

Neo-games.blog forum

Lees ook:Assassin’s Creed III officieel aangekondigd met pre-rendered trailer
Lees ook:Assassin’s Creed Unity: co-op multiplayer voor 4 spelers
Lees ook:De nieuwe Assassin’s Creed gaat naar Egypte
Lees ook:Nieuwe mini-trailer Assassin’s Creed III, echte trailer is onderweg
Lees ook:Twee nieuwe Assassin’s Creed screenshots

2 reacties op “Eerste trailer Assassin’s Creed Syndicate

  1. G.Tom

    Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op AC, maar ze melken het wel echt kapothard uit. Dit is het 22ste deel in de serie nu in 8 jaar! Zelfs als je al die zijgames niet meetelt zijn het er alsnog 9. Als je het allemaal meetelt zijn er meer Assassin’s Creed games dan er Mario platformers zijn!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed

    Desondanks ziet dit er wel interessant uit, en is dit een van de settings waarin ik al heel lang zou willen rondstoeien… en nu Feodaal Japan of het Oude Egypte nog!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het lijkt inderdaad een typisch geval van kortetermijndenken om zo snel achter elkaar vervolgen uit te brengen, maar op een of andere manier komt Assassin’s Creed er toch beter mee weg dan andere series. Door iedere keer een andere setting te gebruiken voelt het toch steeds weer fris. Als we nog steeds in Venetië zaten waren gamers volgens mij al lang afgehaakt.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.