9 Minuten met astronauten-spel Adr1ft

adr1ft2
Adr1ft lijkt me niet geschikt voor mensen met pnigofobie. Ik heb normaal nergens last van, maar tijdens dit filmpje kreeg ik het een paar keer benauwd. Steeds als de ademhaling van de astronaute versnelt omdat haar zuurstof bijna op is (in het jaar 2037 hebben ruimtepakken blijkbaar superkleine zuurstoftanks) raakte ik samen met haar in paniek. En dit is nog maar een trailer. Stel je voor hoe beklemmend Adr1ft wordt als je er met een Virtual Reality-helm middenin zit.

Je verkent in dit spel dus een ruimtestation waar een ongeluk is gebeurd. Wat voor ongeluk weten we nog niet, maar het hele station zweeft nu in losse brokstukken om de aarde. Jouw taak is volgens ontwikkelaar Three One Zero om de ontsnappings shuttle te repareren en jezelf zo in veiligheid te brengen. Onderweg gebeurt er vast nog veel meer, maar daar wil het team nog niets over verklappen.

Adr1ft staat gepland voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie is compatible met de Oculus Rift. Ik kan me haast niet voorstellen dat de PS4-versie niet werkt met Sony’s Project Morpheus-helm, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 129
Lees ook:Nieuwe screenshots van Hyrule Warriors
Lees ook:Ubisoft werkt aan HD remake van Flashback
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 85: Gugyugubah!
Lees ook:Indiegame Firewatch 17 minuten in actie

Eén reactie op “9 Minuten met astronauten-spel Adr1ft

  1. simon

    Wow, erg mooi. lijkt me ook een goed spel om met de Oculus te spelen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.