Nieuwe screenshots van Hyrule Warriors


Nog meer screenshots van Hyrule Warriors. Dit hierboven is Shia, de boosaardige heks die prinses Zelda heeft ontvoerd. Ik wilde hier iets schrijven over haar opvallende harnas en dat Nintendo nooit zoveel bloot in hun eigen spellen zou stoppen, tot ik me bedacht dat deze outfit eigenlijk nauwelijks onderdoet voor de blaadjesbikini van the great fairy in Ocarina of Time. Het is dus niet alsof Tecmo Koei een onschuldige serie heeft bezoedeld, Shia lijkt alleen seksistischer omdat alle rondingen er op de Wii U ook echt rond uitzien.

(Ontwikkelaar Team Ninja helpt trouwens ook mee bij dit spel, dus wie weet wordt Hyrule Warriors de eerste Zelda met jiggle physics).


Verder ziet Hyrule Warriors er vooral uit als een typische Zelda-game. Behoorlijk gepolijst dus. De vijanden zijn wel duidelijk minder gedetaileerd dan de speelbare personages, maar daar staat tegenover dat dit spel tientallen moblins tegelijk in beeld kan brengen. Hyrule Warriors is speelbaar op de E3 beurs, dus ik verwacht over 2 weken nog veel meer nieuwe plaatjes en filmpjes. (Hopelijk horen we dan ook een Europese releasedatum. In Japan staat dit spel gepland voor 14 augustus, maar voor de rest van de wereld heeft Nintendo nog niets aangekondigd).

[g.forum]

Lees ook:Hyrule Warriors’ eerste originele personage heet Lana
Lees ook:Zelda spin-off Hyrule Warriors aangekondigd
Lees ook:Hyrule Warriors vanaf 14 augustus te koop in Japan
Lees ook:Terugkijken: Nintendo Direct over Hyrule Warriors
Lees ook:3DS-versie Hyrule Warriors gespot

3 reacties op “Nieuwe screenshots van Hyrule Warriors

 1. G.Tom

  Toen ik deze game voor het eerst zag was ik niet zo onder de indruk, maar ik raak nu meer en meer overtuigd van het idee!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik heb nog steeds mijn twijfels. Het ziet er dan wel mooi uit, maar ik heb ooit een van die Dynasty Warriors-spellen uit de budgetbak gevist voor de PS3 en die was echt dodelijk saai. Alleen maar hersenloos knoppen rammen. Het zou leuk zijn als de makers een manier verzinnen om hun massale gevechten te combineren met de besturing van andere 3D Zelda-spellen (hoewel die juist heel erg zijn gericht op één-op-één gevechten), maar ik hou stiekem toch alvast rekening met een teleurstelling.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Inno Vation

    De reden dat Team Ninja mee helpt, is hun kennis van één-op-één gevechten zoals de Dead or Alive serie.
    In dat opzicht wordt dit een andere Dynasty Warriors dan wat je uit de budgetbak hebt gevist.
    .
    Nog even een analyse van wat nu bekend is.
    .
    http://youtu.be/-Lv6gxbwrXE

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.