Online spelletje: Wonderputt


Je zou het misschien niet zeggen als je de screenshot ziet, maar dit is een golfbaan. De meest bizarre golfbaan die je ooit hebt meegemaakt. Wie op deze 18 holes wil spelen moet zich voorbereiden op meteorietinslagen, openklappende gebouwen, Escheriaanse watervallen en cow abductions door een vervelende UFO.

Het knappe is dat al die krankzinnigheid zich afspeelt op dit ene scherm. Dat lijkt weinig, maar na iedere hole trekt Wonderputt de trukendoos open. De uitgebreide animaties waarmee het landschap iedere keer verandert doen sterk denken aan de Grow-spelletjes van de Japanse ontwerper On. (Leuk om te zien dat hij eindelijk wat navolging krijgt).

De animaties stelen ook de show, eerlijk gezegd. Het golfen zelf is ook prima uitgewerkt, maar met 18 normale golfbanen was Wonderputt nooit genomineerd voor een Excellence In Visual Art-award op het Independent Games Festival. Je blijft niet spelen om een hole in one te scoren, maar wel om te zien hoe de spelwereld nu weer zal transformeren. Dat besefte de maker zich gelukkig ook, en hij heeft ervoor gezorgd dat de animaties nooit tegenvallen. In het kwartiertje dat het kost om Wonderputt uit te spelen verveel je je gegarandeerd geen seconde.

Met dank aan Simon voor de tip!

Speel: Wonderputt

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Cletus Clay trailer, klei-animatie voor je Xbox Live Arcade
Lees ook:Citaat: Gaijin Games over de WiiWare-versie van Lilt Line
Lees ook:Kijk dit: de winnaars van het Independent Games Festival
Lees ook:Indiegame Monaco aangekondigd voor XBLA
Lees ook:Schuifpuzzelspel Rooms naar de DS

4 reacties op “Online spelletje: Wonderputt

  1. Eva

    Wat een geweldig spel ! Ik hou wel van golf spelletjes.

    Heb je misschien een link waar ik hem kan vinden ?

    Neem anders een kijkje op http://www.mijngame.nl daar speel ik iedere dag 247golf. Is ook heel leuk !

    Groetjes Eva

      /   Beantwoorden  / 
  2. Online Spelletjes

    Iets meer dan 86 miljoen mensen spelen een aantal structuur van de ongehinderde verbinding amusement. Jeugdige personen, oude mensen, schools individuen, sport mensen, mensen met torenhoge sluiting beroepen, mensen op school … In alternatieve uitdrukkingen, zijn verschillende soorten van individuen, met tal van soorten van leven, het verplaatsen in de richting van opgewonden te raken over ongehinderd beschikbaar recreaties

      /   Beantwoorden  / 
    1. Naam

      Zo had ik het nog niet bekeken eigenlijk..

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.