Online spelletje: Dr. Sanjay Gupta’s Wacky Adventures Inside of a Human Body


Zelden was een speltitel zo lang en tegelijk zo duidelijk. In dit korte maffe spelletje geneest dokter Sanjay Gupta zijn patiënten door in hun lichaam te kruipen en de virussen één voor één te verwijderen. Kantel het lichaam om de dokter naar alle virussen te loodsen en gebruik daarvoor niets anders dan de spatiebalk.

Erg realistisch is het allemaal niet (zoals je misschien al had geraden), maar toch zijn er herkenningspunten zoals de ribbenkast om je te vertellen wat ieder level ongeveer moet voorstellen. Aan de half-verteerde appels en uiten maakte ik bijvoorbeeld op dat het tweede level zich afspeelt in de maag en dat het giftige groene spul dan wel maagzuur zou zijn. Erg leuk gedaan en het schreeuwt om een vervolg met meer levels.

Want dat is het grootste nadeel aan dit wacky adventure: net als je aan de besturing bent gewend is het alweer afgelopen. Wat er is is leuk, maar ik wil meer! Dat van die spatiebalk is overigens omdat Dr. Sanjay Gupta’s Wacky Adventures Inside of a Human Body is gemaakt voor een wedstrijd waar spelletjes maar één knop mochten gebruiken. Twee knoppen was waarschijnlijk beter geweest, maar zodra je doorhebt dat drie kwartslagen naar rechts hetzelfde is als eentje naar links werkt de spatiebalk eigenlijk net zo goed.

Speel Dr. Sanjay Gupta’s Wacky Adventures Inside of a Human Body

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Online spelletje: Inside A Dead Skyscraper
Lees ook:Online spelletje: Paper Moon
Lees ook:Online spelletje: Metro.Siberia
Lees ook:Gaat het dan toch nog goedkomen met Too Human?
Lees ook:Nieuwe Too Human trailer

6 reacties op “Online spelletje: Dr. Sanjay Gupta’s Wacky Adventures Inside of a Human Body

  1. IR

    Best leuk, zo even 10 minuten!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mithrandir

    Interresant dat je niet doorhad dat Sanjay Gupta een senior correspondent is van CNN .. ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Oh wauw, daar had ik inderdaad geen idee van. Dat maakt het hele concept nog vreemder. Je zal maar zo’n eerbetoon krijgen. :D

        /   Beantwoorden  / 
  3. Brammie

    online strat games. Ze lijken allemaal wel op elkaar en de meeste zijn afgeleid van het aloude Dune/ Red Alert. Zo ook deze. Toch is het leuk! Ik speel het zelf nu drie weken.Je invloed in de regio vergroten door je basis te versterken, je legers beter te bewapenen en je inkomsten beter af te stemmen op je uitgaven. Gratis en voor niets, een account aanmaken stelt niets voor. Je kunt dus eigenlijk meteen online spelen en uitgroeien tot een big boy op het slagveld van Rivality.

      /   Beantwoorden  / 
  4. PINHEAD

    Wat een droog spel,maar wel leuk!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.