Online spelletje: Inside A Dead Skyscraper


Inside A Dead Skyscraper is het nieuwste project van Molleindustria, bekend van spellen als Every Day The Same Dream en Run Jesus Run. Het is mooi en intrigerend alleen… het is niet echt een spel. Je kunt de omgeving verkennen en dankzij een mysterieuze uitvinding de gedachten lezen van iedereen die je tegenkomt, maar een einddoel is er niet.

Zelf noemt de ontwikkelaar het een interactieve videoclip (gemaakt voor een bevriende muzikant), dus laten we het daar dan maar op houden. Terwijl je de omgeving verkent wordt al snel duidelijk dat je aanwezig bent bij een belangrijke gebeurtenis in de wereldgeschiedenis. Dat gegeven en de reacties van alle voorbijgangers maken Inside A Dead Skyscraper boeiend genoeg om door te spelen, maar als het spel na een paar minuten vanzelf ophoudt blijf je toch achter met een onbevredigd gevoel. Hier had meer in gezeten.

Absoluut de moeite van het bekijken waard, maar wees er op voorbereid dat Inside A Dead Skyscraper vooral nieuwsgierig maakt naar Molleindustria’s volgende echte spel.

Speel: Inside A Dead Skyscraper

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Indiegame Inside (van de makers van Limbo) naar PS4
Lees ook:Little Devil Inside naar PS4, Xbox One en Wii U
Lees ook:Nieuwe trailer Dead Space 3
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 118
Lees ook:Inside, nieuwe game van de makers van Limbo

Eén reactie op “Online spelletje: Inside A Dead Skyscraper

  1. Kevin

    Er is meer dan het oog in eerste instantie ziet :) Kijk verder en je ziet dat de kleine positieve gebaren ook een doel op zich kunnen zijn :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.