Online spelletje: Paper Moon

Het platformspel Paper Moon was oorspronkelijk Infinite Ammo’s inzending voor een wedstrijd over stereoscopische 3D spellen. Met het juiste brilletje op je neus schoven delen van het level van de voorgrond naar de achtergrond en vice versa. In samenwerking met Flashbang Studios is Paper Moon nu ook speelbaar in je browser (let op: pas na het installeren van de gratis Unity plugin). Dankzij slim gebruik van grijstinten is het driedimensionale effect ook zonder brilletje nog erg overtuigend.

Op het eerste gezicht is Paper Moon een spel vol onoverbrugbare ravijnen, maar dan druk je op de spatiebalk. Opeens knallen objecten vanuit de achtergrond naar voren en dienen als opstapje om onmogelijke sprongen toch te halen. Het hele spel draait om die gimmick dus houd je vinger te allen tijde op de spatiebalk – vaak zul je zelfs tijdens een sprong de omgeving moeten veranderen.

De hoofdrolspeler (bestuur hem met de cursortoetsen) is een hulpeloos poppetje dat zichzelf niet kan verdedigen. Als je echter wacht tot een vijand voor een verschuifbaar opbject loopt, kun je hem met de spatiebalk toch uit het spel wippen. Pas wel op, met een verkeerde timing kun je op die manier ook jezelf van het scherm duwen. Gelukkig geeft Paper Moon je oneindig veel levens. Het spel is binnen vijf minuutjes uit te spelen, maar zit wel bomvol alternatieve routes. Door in het eerste level een andere afslag te nemen kom je de tweede keer langs totaal andere werelden.

Speel: Paper Moon (Ook met link naar de Unity plugin)

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Flashbang’s sfeervolle nieuwe spel: Paper Moon
Lees ook:Online spelletje: 14 Locks
Lees ook:Online spelletje: Specter Spelunker Shrinks
Lees ook:Online spelletje: Second Person Shooter Zato
Lees ook:Harvest Moon Wii trailer, ik zie minigames

Eén reactie op “Online spelletje: Paper Moon

  1. Mark

    DE MUZIEK..
    HET IS..
    geweldig :’D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.