Online spelletje: Robot Wants Puppy


Een paar weken terug vond ik een spelletje genaamd Robot Wants Kitty. Ondanks dat ik ‘m in één ruk uitspeelde heb ik het toen niet besproken. Reden: ik vond Robot Wants Kitty weliswaar grappig, maar ook ongebalanceerd, amateuristisch en eigenlijk gewoon te frustrerend. Nu is er echter een vervolg dat ik weer in één ruk heb uitgespeeld. Tijd om deze robot toch eens nader te onderzoeken.

Robot Wants Puppy is een platformspel met elementen van een avonturenspel. Dat houdt in dat je met niks begint, maar door het vinden van power-ups steeds sterker wordt. Aan het begin van het spel kan de robot niet eens springen, maar halverwege het spel is zelfs de situatie in het plaatje boven deze tekst geen probleem meer. Met double jumps, helicopter jumps, floating jumps en ceiling walks zigzag je moeiteloos langs alle obstakels.

Nou ja moeiteloos… Robots Wants Puppy blijft natuurlijk een frustrerend rotspel. Er zijn deze keer godzijdank meer checkpoints, maar daar staat tegenover dat de vijanden nu ook op je schieten. Plus je hebt zelf geen laserpistool meer. In plaats daarvan gooi je nu met een oranje kat (dezelfde kat die je in het eerste spel moest redden) die meereist op het hoofd van de robot. Grappig gevonden, maar het wordt er niet bepaald makkelijker op. En toch hebben deze spelletjes iets waardoor je blijft spelen. Ik ben er nog niet helemaal uit waar dat door komt, maar ik ben nu al benieuwd welk dier we in het volgende spel moeten redden.

Speel: Robot Wants Puppy

(Of Robot Wants Kitty)

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Online spelletje: Don’t Shoot The Puppy
Lees ook:Online spelletje: Give Up, Robot
Lees ook:Online spelletje: Robot Unicorn Attack
Lees ook:Scram Kitty and his Buddy on Rails (Wii U eShop)
Lees ook:Dit is Shigeru Miyamoto’s Project Giant Robot

Eén reactie op “Online spelletje: Robot Wants Puppy

  1. David

    Ik vond Robot Wants Puppy leuker, maar ook veel lastiger. Zowel met de kat, als met het leveldesign. Robot wants kitty heeft echt te weinig checkpoints, maar de powerups zijn wel leuker.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.